Obradović noć proveo u Skupštini, Martinović i Božić napolju

Autor:

Vesti

11.05.2020

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Dveri Boško Obradović noć je proveo u Skupštini Srbije, za razliku od poslanika SNS Aleksandra Martinovića i Sandre Božić, koji su jutro sačekali ispred parlamenta, na stepenicama na kojima od juče štrajkuju.

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ
Obradović noć proveo u skupštini za razliku od poslanika SNS

Obradović je oko 20 do 7 jutros izašao ispred zgrade parlamenta.

On je sinoć nešto posle ponoći ušao u zgradu Narodne skupštine, a pre toga potpredsednica Dveri Marija Janjušević donela je Obradoviću jastuk i ćebe, koje je unela u skupštinu, a potom i vreću za spavanje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Boško Obradović posle ponoći otipao u svoje prostorije


Martinović i Božić su sve vreme bili na stepeništu, a veči deo noći ispred je bio i samostalni poslanik Miladin Ševarlić, koji je povremeno, na neko vreme ulazio u zgradu, ali se vraćao na stepenište.

Sa Martinovićem i Božić su noć napolju proveli i neki poslanici SNS.

Na štrajk se najpre odlučio Ševarlić, a zatim mu se pridružio Obradović, u znak podrške, kako je najpre rekao, zbog navodne izjave predsednika Srbije, od pre godinu dana, da će priznati nezavisnost Kosova.
RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Poslanik SNS ispred Skupštine


Obradovića je sinoć "posetio" ispred Skupštine predsednik S SP Dragan Ðilas, a lider Dveri je posle dao izjavu novinarima i saopštio novi motiv protesta, odnosno zahtev da se izbori odlože za šest meseci, a u međuvremenu formira tehnička vlada.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Marinović ispred Skupštine

Martinović i Božić štrajkuju, kako je rekao sinoć Martinović, zbog nereagovanja tužilaštva na težak incident, kada je Obradović sa grupom svojih ljudi fizički napao poslanika Marjana Rističevića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Katarina

11.05.2020 07:16

Drugi dan štrajka glađu važi samo za poslanike SNS-a, Boško Obradoviću bilo zima pa ušao u Skupštinu, da večera što su mu njegovi saborci doneli, lepo se okupao legao da spava. Pa će nastaviti sa navodnim štrajkom glađu sramota.

Anja

11.05.2020 07:22

Gospodin je navikao na horizontalu,verovatno je i dusek neki imao...

star

11.05.2020 07:24

Umorio se Boško od silnog sedenja na stepenicama ispred Parlamenta, pa je morao da nešto prezalogaji pre spavanja u skupštinskom zdanju, dokle će se gledati kroz prste ovakvom nasilniku u liku Boška Obradovića.

Borka

11.05.2020 07:37

Mogao je Đilas da nađe nekog ozbiljnijeg, ko može bar 24h da bude gladan...