Nema više zaraženih od korone! U OVOM srpskom gradu virus je potpuno nestao

Autor:

Vesti

13.05.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U srpskim sredinama na Kosovu u protekla 24 sata nije bilo zaraženih koronavirusom, a izlečeno je šest pacijenata, saopšteno je iz Kriznog štaba u Severnoj Mitrovici.

RepublikaFoto: instagram.com/avucic
Foto: Ilustracija

Od početka izbijanja pandemije u srpskim sredinama na Kosovu obolelo je ukupno 115 osoba, a do sada je borbu sa ovom bolešću dobilo 96 pacijenata, dok je devet osoba preminulo.

U Severnoj Mitrovici nema više zaraženih od koronavirusa. Od početka pandemije u ovom gradu obolele su 43 osobe, tri su preminule, a 40 je izlečeno, prenosi Kosovo-online.

Najveći broj preminulih, četvoro, zabeležen je u Leposaviću, gde su koronavirusom inficirane 23 osobe, a 13 ih je izlečeno.

U Zvečanu je zaraženo 25 soba, izlečeno je njih 23, dok je u Zubinom Potoku od 24 obolela izlečeno 20. U obe opštine po jedna osoba je preminula.

Po pet pacijenata sa lakšom i umereno teškom kliničkom slikom smešteno je na Infektivnom odeljenju Klinično-bolničkog centra u Severnoj Mitrovici, njih četvoro se nalazi u Studentskom centru u ovom gradu, dok je jedan pacijent na lečenju u KC u Kragujevcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading