ĐILAS MAHAO SRPSKIM TELEGRAFOM: Narkos Srbija i pred Skupštinom!

Autor:

Vesti

16.05.2020

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas u petak je ispred zgrade Skupštine Srbije mahao naslovnom stranom Srpskog telegrafa, očigledno pogođen našim saznanjima objavljenim tog dana o vezama njega i njegovih najbližih saradnika sa narko-dilerima.

RepublikaFoto: e-stock
Đilas sa Srpskim telegrafom

Naš tekst "Narkos Srbija" otkrio je da su u mutne radnje upleteni Marinika Tepić, Marko Bastać, Boško Obradović, Sergej Trifunović, pa i sam Đilas. Povod je bilo svedočenje Novaka Filipovića (40) iz Pančeva (hapšenog početkom marta pod sumnjom da je švercovao 1,4 kilograma marihuane), koji tvrdi da mu je potpredsednica Stranke slobode i pravde tražila da "iseli iz Pančeva" novinara Miroslava Miću Milakova, koji je pisao o njenim mutljavinama.

U tekstu su pomenute i Đilasove zatvorske posete nesuđenom šuraku Milanu Daboviću, koji je hapšen sa 2,4 kilograma čistog kokaina. Takođe, još jedan osumnjičeni za drogu Milutin Bakić iz Kuršumlije bio je na osnivanju odbora ove stranke u tom gradu. Još jedna Đilasova "zvezda" Marko Bastać u bliskim je rodbinskim vezama sa Milošem Bastaćem, pripadnikom kriminalne grupe Luke Bojovića i Filipa Koraća.

S obzirom na popularnost i gledanost američke serije, možda se Đilas prijavi za kasting za neku novu sezonu serije "Narkos", pa mu Srpski telegraf dođe kao ispomoć u spremanju uloge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Dejana

16.05.2020 06:17

Djilasa samo boli istina jer svi znaju koliko je on tajkun i na koji nacin se obogatio.

milan306

16.05.2020 06:20

Istina uvek nađe put..Đilas krije mnogo toga,ali polako..

Mira

16.05.2020 06:55

Djilas zeli samo lepe stvari da cuje ,a ne shvata da pohvale ce pisati samo ako ih zasluzi.

Mirko

16.05.2020 07:45

Kad ga pitaju Djilasa sta je po nacijonalnosti on odgovori NARKOMAN