Rat doskorašnjih saboraca! Sergej razvalio Đilasa i Jeremića: Razje*aću njihovu prljavu igru!

Autor:

Vesti

20.05.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović krenuo je u otvoren rat sa dojučerašnjim saborcima u Savezu za Srbiju Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem jer su prethodno započeli brutalnu kampanju protiv glumca pošto ne mogu da mu oproste odluku da izađe na predstojeće izbore 21. juna. Trifunović poručuje da ih se ne plaši i da će mu biti zadovoljstvo da raskrinka sve njihove prljave igre.

RepublikaFoto: youtube.com/agencija JUGpress
Sergej Trifunović

Jeremića je nazvao pokvarenjakom i političkim diletantom, a Đilasa optužio da stoji iza podlih napada na neistomišljenike preko svojih glasila.

- Auuu, kreće što bi rekao ŽBorisTadic58: "Podmornička politika."... Niski, podli napadi dojučerašnjih "saboraca" i "saveznika" iz redova sadašnje opozicije, to jest, bivših igrača vlasti kojima je glumac ulaskom u politiku sje*ao zacrtane agende i planove.. Ovo sam čekao. Stay tuned - napisao je na Tviteru Trifunović.

OSVETA BOJKOTAŠA

Lideri Saveza za Srbiju ne praštaju Trifunovićevom Pokretu odluku da izađu na izbore jer je time srušio farsu bojkota, za koju se zalaže SZS. Sukob doskorašnjih saveznika počeo je nakon što je jedan od tviteraša Trifunoviću predočio vest sa portala Direktno da PSG masovno napuštaju članovi nezadovoljni odlukom rukovodstva da se izađe na izbore. Trifunović je dotičnom poručio da proveri ko su vlasnici tog glasila, pa da se onda javi. Na pitanje da li su vlasnici portala Đilas i SZS, Trifunović je bio jasan:

- Đilas i Bašanović (Zoran, prima. aut), nije SZS.

Foto: Printscreen/N1/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas i Vuk Jeremić

U prozivku PSG potom su se uključile pristalice Vuka Jeremića, lidera Narodne stranke, koji su nastavili sa prozivkama. Na komentar "što reče moj predsednik, ne mislim da je Sergej uzeo pare, ali mislim da je pogrešio (Vuk Jeremić, prim. aut.)", Trifunović je oštro uzvratio:

- Mislim da tvoj predsednik ne zna šta priča. Ako zna, ima dve varijante: ili je pokvaren ili je politički diletant.

Mozak bi vam se okrenuo da znate šta je iza bojkota

Trifunović je otkrio da lideri SZS zapravo čekaju da im se maltene vlast preda u ruke, bez izlaska na izbore.

- Upravo to, čekaju da se teren raščisti. Kad bi ovaj nesrećni deo poštenog naroda koji urla: "Bojkot" shvatio da upravo to stoji iza stvorene agende bojkota, mozak bi mu se okrenuo. Ali polako.

Na konstataciju da je to očekivano od njih u SZS i poruku da ih raskrinka, on je kazao da "čeka da se malo nakupi materijal, da iskoriste još neki kondom osim nesrećnog Škora i da mi makar malo dodatno dignu pritisak jer ja najbolje funkcionišem pod pritiskom" i dodao:

- Podsetiću vas da su oni prvi razlog zašto sam uopšte u politici.... Istina jeste jedino što me i može spasiti u ovom blatu.

Podsetimo, Srđan Škoro, koji je blizak Đilasu i piše redovno kolumne upravo za njegov portal Direktno, nedavno je brutalno izvređao Trifunovića zbog odluke o napuštanju bojkota izbora - da je njegovo drugo ime kao političara "svirač ku*ca", te da je pokazao i da mu je "politika ku*ac".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Srđan Škoro

JASNA MISIJA

Trifunović se potom složio sa ocenom da se "mulj malko uzje*ao, ali će to jedino zauvek i biti - talog sa dna" i poručio da je njemu "zadovoljstvo i misija da razje*e taj talog".

- Ja se ne plašim. Ni Vučića, ni njegovih kriminalaca, ni Đilasa, ni Bašanovića, nikoga do boga. Samo njemu odgovaram.

Trifunović je jasno odbrusio i onima koji su zamerili da se priklonio vlasti, te da je čudno što se mesec dana pred izbore predomislio i odrekao ideje bojkota:

- Ja nikada nisam bio u vlasti. A ničiji nisam, osim svoj. Znaju to i ovi koji su se zaleteli na mene.... U politiku sam ušao da razje*em skrivene i mračne agende dobrog dela opozicije koji ili ima neke dogovore ili igra ko zna koju prljavu igru. Ja sam s tim ljudima sedeo, ti nisi. Pa razmišljaj. Ako umeš, i nisi bot SZS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Gaga

20.05.2020 07:41

Ne volim Sergeja, ali sada kažem - svaka čast!

Ina

20.05.2020 07:46

U opoziciji vlada totalno rasulo.

Arsenije

20.05.2020 07:50

Kakva tragi komedija

ivana

20.05.2020 08:21

Opa , pukla tikva, svi bi što veći deo kolača od novca koji su dobili da uruše Srbiju!Neće njihove prljave igre da imaju prođu kod naroda!