Puklo savezništvo?! Đilas putem svojih medija tvrdi da Boško Obradović laže!

Autor: Republika

Vesti

21.05.2020

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Obradović prekinuo je danas štrajk glađu posle 11 dana i to na molbu i savet mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića, preneo je portal Direktno.rs iza kojeg stoji Dragan Đilas, što pokazuje da on ima nameru da osujeti sve poteze Boška Obradovića i prikaže ga kao lažova. Sve ovo dovodi do zaključka da među liderima opozicije postoji velika netrpeljivost i da Đilas sada redovno upire prstom u dojučerašnjeg bliskog saradnika.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Boško Obradović

Portal Direktno.rs, takođe piše da je vladika Grigorije pre nekoliko dana pozvao lidera Dveri, a sličnu poruku mu je po izlasku iz zatvora uputio i vladika Joanikije, a to je da su njegovo zdravlje i porodica najvažniji i da borba protiv vlasti može da ima i druge načine.

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović posavetovao je lidera Dveri da prekine štrajk, i rekao mu da je njegovo zdravlje najbitnije. Nakon što je Obradović primio blagoslov od mitropolita, prekinuo je štrajk, piše ovaj portal. 

Kako Direktno.rs prenosi, pre nekoliko dana je i episkop Diseldorfa i Nemačke Grigorije pozvao, a episkop budimljansko-nikšićki Joanikije poručio po izlasku iz zatvora Obradoviću, takođe, da prekine štrajk i da njegova opoziciona borba protiv aktuelnog režima u Srbiji može i na druge načine da se nastavi, da postoje druge metode, a da je njegovo zdravlje na prvom mestu njemu i njegovoj porodici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (64)

Loading
Milos

21.05.2020 10:21

Opozicija je nezadovoljna jer nema podrsku

M Novosel

22.05.2020 04:53

@Milos - Milos:Zbog toga i bojkotuju izbore.

Miki

21.05.2020 10:21

Vidimo mi da ce ovde biti raspad sistema kada udare jedan na drugog!!!!

Neno1

21.05.2020 10:24

Blizi se izborni krug, svako hoce svoj deo kolaca, izgleda Djilas hoce sve.