Nema novozaraženih od koronavirusa u srpskim sredinama na Kosovu

Autor: kosovo-online.com, republika.rs

Vesti

07.06.2020

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U srpskim sredinama na Kosovu u poslednja 24 sata nije registrovan nijedan slučaj zaraze koronavirusom, saopšteno je iz Štaba za vanredne situacije opštine Kosovska Mitrovica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prema navodima saopštenja, do sada je u srpskim sredinama obolelo 118 osoba, izlečeno je 106 lica, a 10 je preminulo od posledica izazvanih korona virusom. Svi slučajevi su od početka pandemije zabeleženi na severu Kosova.

U Severnoj Mitrovici su obolele  44 osobe, 40 je izlečeno, a tri su preminule, u Zvečanu je zaraženo 25, izlečena su 24 pacijenta, jedna osoba je preminula, u Zubinom Potoku je 25 zaraženo, 22 izlečena i dva preminula i u Leposaviću 24 obolela, 20 izlečeno i četvoro preminulo.

U Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici hospitalizovan je jedan pacijent, dok se u KC Kragujevac leči jedna osoba obolela od virusa kovid-19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading