RUMUNI SA HOMOLJA, BOŠNJACI I JUGOSLOVENI...! Čedina lista za izbore je hit nad hitovima: Fale mu samo Džedaji sa Korusanta!

Autor: Tanjug

Vesti

10.06.2020

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čedomir Jovanović i njegova Liberalno demokratska partija uspela je da preda potpise za predstojeće parlamentarne izbore u zadnji čas. Kao što je Republika već pisala, Jovanović je listu sa overenim potpisima predao bukvalno dva minuta pre isteka zakonskog roka.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Čedomir Jovanović

Nekoliko dana nakon što je lista i zvanično proglašena od strane Republičke izborne komisije, isplivali su i novi detalji.

Naime, uz LDP na listi se nalazi i pozamašan broj organizacija za koje je malo ko čuo. Tu su UG "Rumuni sa Homolja", AMARO, Udruženje Jugoslovena u Srbiji, Bošnjačka građanska stranka, Liberalno demokratski pokret Vojvodine, Stranka Crnogoraca kao i tolerancija Srbije.

Da li će svi zajedno uspeti da dobace do 3 odsto, ostaje da se vidi.

Na listi i student od 54 godine

Poseban kuriozitet Čedine liste je i to što je na njoj Svetlana Sabo, koja je 1966. godište, a po zanimanju je još uvek student.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading