BEZ PARDONA! VUČIĆ PRED LAJČAKOM ODBRUSIO TANJI FAJON: Neću dozvoliti da se vređa srpska demokratija!

Autor: Tanjug

Vesti

22.06.2020

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Neću dozvoliti da se vređa srpska demokratija, a štitiću je činjenicama i istinom, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom ocene evroparlamentarke Tanje Fajon da je posle jučerašnjih izbora u Srbiji opao nivo demokratije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

On je na konferenciji za štampu sa Miroslavom Lajčakom u Beogradu odbacio optužbe Fajon da je dokaz za manjak demokratije i najniža izlaznost od 2.000. godine, rekao da je ćutao i sinoć i danas.

- Mene bi bilo sramota da iznosim takve neistine - rekao je Vučić i naveo da je 2012. izlaznost bila 46 odsto, znacajno niža od jučerašnje i to u vreme pandemije.


- Kada smo (Nenad) Boganović i ja imali drugi krug izaslo je 440. 000 u Beogradu, i niko se ne seća da sam pravio bilo kakav problem. Juče je za trećijnu bila veća izlaznost u Beogradu, a u Srbiji znatno veća - naveo je Vučić.

On je rekao da mi poštujemo sve evroparlamentarce i naše je da se uzdrzimo od komentara, ali je dodao da treba da pogledaju koliko su svi imali vremena da se predstave i sa kolikim rejtinzima su ušli i izašli iz kampanje.

Ukazao je da za uspeh na izborima nije vazan spot ili bilbord, već sadržaj i program koji se nude.

- A oni su govori da su mi i sin i otac i brat kriminalci, a ja nisam bogatiji ni za cent, dok oni mogu da kupe celo Dedinje i pola Beograda - kazao je Vučih.

On je rekao i da je dovoljno snazan da časno iznosi istinu, a da ga je malo stramota za ove ljude iz EU koji se ne obaveštavaju iz relevantnih izvora, već putem tajkunskih medija.

- Neka nas pozovu, mi ćemo im dati podatke pa da nas kritikuju na relevantan i ozbiljan način - poručio je predsednik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Mire

22.06.2020 18:25

Tanja Fajon je predvodnik svih mrzitelja Srpskog naroda.

Sandra

22.06.2020 18:30

Srbija danas ima najrazvijeniji vid slobodne demokratije gradjana i izlaznost na izbore bila je velika, veca nego prethodnih godina.

BozaB

22.06.2020 18:39

Tanja Fajon neka se urazumi i prestane da vredja nasu drzavu.

Vuk

22.06.2020 19:30

Tanja Fajon je dans dobila dobru lekciju o demokratiji i poštovanju prava Srbije i nezabadanju nosa tamo gde joj nije mesto !