Ruska stranka: Prljava borba za vlast koju vodi Nebojša Zelenović je gaženje preko volje birača!

Autor:

Vesti

24.06.2020

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska stranka je na proteklim lokalnim izborima zabeležila odličan rezultat, osvajanjem mandata u velikom broju opština širom Srbije. Uspeh postignut predanim timskim radom tokom protekle četiri godine, pa se ovim putem zahvaljujem, u svoje lično i u ime stranke, svima koji su angažmanom doprineli rezultatu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

U Šapcu su izbori sprovedeni u fer i korektnim uslovima, bez pritisaka na glasače a uz prisustvo velikog broja stranih posmatrača, što celokupnom procesu daje apsolutni legitimitet. Tokom izbornog dana naši posmatrači, a članovi biračkih odbora, nisu uočili ni jedan prestup, odnosno nepravilnosti u izbornom procesu.

Način na koji se trenutni gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović, bori da zadrži vlast ne možemo podržati. Ne možemo jer bi time pogazili izbornu volju i želju koju su Šapčani tog dana iskazali. Članovi GIK-a, na koje je vršen pritisak, danas neće prisustvovati radu Komisije, niti će joj u buduće davati legitimitet za odluke koje su u suprotnosti sa voljom Šapčana.

Cilj postojanja i rada Ruske stranke je jačanje saradnje sa ruskim prijateljima, što aktuelno rukovodstvo Republike Srbije provodi na najvišem nivou. Smatramo da će naše aktivno učešće u radu lokalnih parlamenata doprineti realizaciji programa stranke i rešavanju ključnih pitanja u lokalnim samoupravama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading