SAKRIO SAM SE U PREDSEDNIŠTVU, GDE NIKAD NISAM BIO! Vučić ironično odgovorio na izmišljotine dušebrižnika da je zaražen koronom!

Autor:

Vesti

01.07.2020

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je u programu TV Pink, da se oseća dobro, nakon što se na društvenim mrežama pojavila vest da je zaražen koronavirusom, pa se ta izmišljotina navodila kao glavni razlog zbog koga predsednika nismo videli u medijima dva dana.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Aleksandar Vučić

Na pitanje gde je bio dva dana, on je rekao da "grom u koprive ne ide". Kako je kazao, hvala onima što brinu o mom zdravlju, koji bi voleli da se razbolim.

- Sakrio sam se na terasi ovde u Predsedništvu, gde do sada nisam bio. Neće grom u koprive, ja sam dobro, kao što vidite. Ovo je 12 put da ću da umrem, još od 6. marta. Već tada su govorili da treba da umrem, posebno jer imam druge probleme - rekao je Vučić, odgovarajući na spekulacije povodom spekulacija da je zaražen korona virusom.

On je dodao da nikome neće dozvoliti da se igra sa mirom i stabilnošću Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Maja

01.07.2020 10:59

Prosto ne mogu da verujem da toliko bolesnih umova ima da žele bolest i smrt Vučići i njegovoj deci ! Pa to je umnobolno, skroz !

Darko Stefanovic

01.07.2020 11:30

Pojedinci izgleda da nemaju pametnija posla nego se bave izmisljotinama za predsednika Vucica. Kao sto se moze videti, predsednik je ziv i zdrav, svukuda stize i putuje i shvatite da ga ne mozete unistiti.

Jeca

01.07.2020 11:42

Opet izmisljaju gluposti

Dejan

01.07.2020 14:37

Sad će dušebriznici svašta da izmišljaju.