Vesić postavio "dijagnozu" Đilasu: On opsesivno i bolesno mrzi Vučića, kriv mu je za sve jer više ne može da krade!

Autor: Republika

Vesti

04.07.2020

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Opsednutost Dragana Đilasa i njegova patološka mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću opšte je poznata. Njemu je Vučić kriv i uvek će biti kriv jer ga je smenio sa vlasti pa više ne može da krade. Zato Đilas opsesivno i bolesno mrzi Vučića", napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na fejsbuk profilu.

RepublikaFoto: Grad Beograd
Goran Vesić

- Đilasova obraćanja Vučiću odavno nisu politička, ona su za psihijatrijsko posmatranje bez obzira šta glumi prilikom obraćanja - da li plače ili histerično preti.  Strašno je da za smrt ljudi od korone ovaj bolesnik, željan vlasti, optužuje Vučića koji se kao lav bori da obezbedi medicinsku opremu za naš zdravstveni sistem. Isti taj, bednik, Dragan Đilas je za pet godina koliko je bio na vlasti u četiri beogradske bolnice kupio pet respiratora!? Vučić je samo bolnici Dragiša Mišović obezbedio preko 200 respiratora - rekao je Vesić.

- Kakav je Đilas bednik pokazuje činjenica da mu smetaju nedavno održani izbori u Srbiji na kojima je potučen do nogu, ali mu ne smetaju izbori koji se sutra održavaju u Hrvatskoj i za sedam dana u Makedoniji! Ne sme ova bedna kukavica ni reč da kaže protiv Hrvata Plenkovića ili Makedonca Zaeva. Jedino sme da napada Vučića. To se zove kompleks niže vrednosti - objasnio je Vesić.

- Koliko god da su ružni i neosnovani Đilasovi napadi na Vučića oni su deo političke borbe. Na to je Vučić navikao. Ipak, najstrašnije što se bednik Đilas usuđuje da napada srpske lekare, najbolje koje imamo. Sada bi polupismeni Đilas da bude i lekar. Ne znaju ništa ni Predrag Kon, ni Darija Kisić, ni Srđan Janković, ni Goran Stevanović, ni Branislav Tiodorović, ali zato Đilas sve zna!? On je i epidemiolog, i ginekolog, i hirurg, i pedijatar! Bolesnik! Verovatno bi Đilas da smeni lekare pa da medicinske odluke donose njegova polupismena desna ruka, bivši šofer Aleksandar Bijelić, taksista iz Kanade i bivši direktor Čistoće Stamenković, srednjovekovni mračnjak i čovek koji bi da leči ljude puštanjem krvi i pijavicama, Đilasov šef, Mlađan Đorđević. Ako tome dodamo Đilasovog popa Grigorija koji sanja da bude srpski Homeini eto nama Đilasovog lekarskog tima za lečenje korone - rekao je Vesić.

- Na kraju, ne mogu da ne primetim koliko se bolesni Dragan Đilas raduje svakom mrtvom građaninu Srbije ne bi li za njihovu smrt optužio Aleksandra Vučića. Ako je i od Đilasa, mnogo je. Idi se leči, kretenu - zaključio je Goran Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
BozaB

04.07.2020 16:32

Osim sto je lopov i secikesa Djilas je i patoloski lazov spreman da ucini apsolutno sve za vlast i svoj interes.

Zoran

04.07.2020 16:47

Dilas je jedan egoisticni "mali' covek, pun kompleksa i mrznje.

Tina

04.07.2020 17:06

To se unapred znalo. Razdor u redovima Djilasa i bes izazvan nemogucnoscu da obezbedi koji procenat podrske! Nema vise labavo i da se krade od naroda!

Daksimir

04.07.2020 18:36

Djiki ne moze da spava a ni da zivi bez pominjanja predsednika Vucica, to ukazuje na patologiju ponasanja jedne osobe. Zdravstveni sistem Srbije je kvalitetan i moze pruziti adekvatnu zdravstvenu brigu za patolosko stanje Djilasa.