TOMA PARTIBREJKER: Osnivač SNS iskulirao rođendan stranke

Autor:

Vesti

23.10.2017

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je isto, samo Tome nema! Nekadašnji šef države i predsednik SNS nije u subotu bio na Tašmajdanu, gde je stranka koju je osnovao proslavila deveti rođendan.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije

Većina funkcionera SNS juče nije želela da komentariše izostanak bivšeg šefa, dok je, s druge strane, mnogo raspoloženiji za komentar, i to u svom stilu, bio predsednik SRS Vojislav Šešelj, čiji je zamenik u radikalima bio upravo Nikolić.

Knežević: Bila je gužva, nisam zagledao ko je došao

- Ne čudi me što se nije pojavio jer njega nikad nije bilo tamo gde treba da bude. Dobro bi bilo da se i za njega nađe neko drveno odelo, kao i za Branu Crnčevića, i da se završi s tim njegovim statusom u SNS. Naprednjaci ga i dalje drže u vili i to je sada njegov jedini interes - poručio je Šešelj, očigledno koristeći drveno odelo kao metaforu za mrtvački sanduk.

Zorana: Zašto nije bio, to pitajte njega

POZVAN JE (VALJDA)

Mada se po kuloarima spekulisalo da je Tomislav Nikolić ljut još otkako ga SNS nije podržao da se ponovo kandiduje za predsednika Srbije, niko iz Srpske napredne stranke juče nije mogao da nam pojasni koji je razlog Tominog izostanka. A da podsetimo, čak i kada je kao predsednik Srbije napustio funkciju u SNS, Nikolić je redovno dolazio na sve velike partijske skupove i obraćao se sa govornice. Ovog puta, Tomin sin Radomir, gradonačelnik Kragujevca, bio je na proslavi, međutim, od Nikolića seniora, koji trenutno vodi Kancelariju za saradnju sa Rusijom i Kinom, ni traga ni glasa.

Vučević: Biće prilike da govori neki drugi put

Ministar privrede i istaknuti član SNS Goran Knežević rekao nam je da pretpostavlja da je Nikolić pozvan.

- Bila je velika gužva, tako da nisam baš pomno propratio ko je tu, a ko nije, pa nisam ni čuo da je neko pitao za njega - rekao je za Srpski telegraf Knežević.

SUŠTINSKI ILI NE?

Ni Zorani Mihajlović nije jasno gde je nestao Toma.

- Ne znam zašto nije bio. Nisam učestvovala u organizaciji ovog divnog događaja, ali verujem da je bio pozvan. A to je pitanje za njega - poručila je kratko Mihajlovićeva.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da ne veruje da je razlog nedolaska razmimoilaženje Vučića i Nikolića.

- Možda je interesantno javnosti što se nije pojavio, ali suštinski to ništa ne znači. Biće prilike da govori neki drugi put - naveo je Vučević.

Ni potpredsednik naprednjaka Milenko Jovanov takođe nije imao informacije o tome zašto se Nikolić nije pojavio na rođendanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading