(VIDEO) LICEMERNO! Smajlović: Opozicija pokušava da iskoristi koronavirus u borbi protiv vlasti

Autor: Informer, Republika

Vesti

10.07.2020

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnja novinarka Ljiljana Smajlović izjavila je gostujući na jednoj televiziji da opozicija pokušava da iskoristi koronavirus u borbi protiv vlasti i da je reč o licemerju...

RepublikaFoto: printscreen/N1
Ljiljana Smajlović

- Ovo su sve protesti protiv vlasti. Dok jedni viču ne smemo da dozvolimo da Vučić proda Kosovo, ovi drugi viču laže nas vlast oko korone, izveli su nas na izbore pod lažnim informacijama da smo koronu suzbili. Ono što tu meni smeta je što se tu pokazuje svo licemerstvo te teze. U celom svetu skače broj slučajeva korone, a nije Vučić na vlasti u celom svetu. Nije u celom svetu utakmica Zvezda - Partizan  i nisu bili izbori - rekla je Smajlović.

Ona ističe da svi kažu da ne veruju Kriznom štabu i da Krizni štab laže.

- Mi imamo situaciju da lekari i u drugim zemljama ne znaju šta se dešava. Svaki dan menjaju mišljenje, menjaju uputstva. najveći stručnjaci raspravljaju oko toga treba li nositi masku ili ne. To povezujem sa činjenicom da sada kada su ovi protesti. Pa gde su sada ovi eksperti, navodno neostrašćeni? Gde je doktor Radovanović da nam objasni da li se širi korona samo na izborima ili u protestima? Zašto ne grme sa ovih televizija koje su do juče govorile laže nas krizni štab, hteli su da nas ubiju izborima, ne brinu o našem zdravlju, neodgovorni su, kako se sada niko ne brine što se protesti dešavaju? Hoću da kažem da se korona hoće politički iskoristiti protiv vlasti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
BozaB

10.07.2020 13:03

Koriste Koronu a u medjuvremenu okupljanjima jos povecavaju broj zarazenih.

Verica

10.07.2020 13:13

Novinarka Smajlovic je u pravu da Srbija deli sudbinu sveta u pogledu koronavirusa.

Glasinac

10.07.2020 13:56

Jadni su oni kada i korona virus koriste za sticanje jeftinih političkih poena.

Eli

10.07.2020 15:21

To i dalje čine.