KO ĆE PREDVODITI LISTU SNS U BEOGRADU?! Dve žene u užem izboru

Autor: Tanjug

Vesti

02.11.2017

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisak potencijalnih kandidata koji će predvoditi izbornu listu za Beograd predsednik Srbije Aleksandar Vučić sveo je na dva imena, a reč je o dve ženske osobe.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
On će odlučiti: Aleksandar Vučić

Kako piše Blic.rs, rukovodstvo naprednjaka do kraja novembra doneće odluku o izborima, a do tada bi trebalo da se zna ime žene koja će predvoditi listu, navodi list.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", kandidatkinje koje figuriraju za čelnu poziciju u gradu nisu učlanjene u SNS, već je reč o nestranačkim ličnostima.


- Čuli smo da će predsednik Vučić izabrati kandidatkinju koja nije u SNS, ali se obe nalaze na listi 650 imena koja su ga podržala tokom predsedničke kampanje. Najverovatnije će biti neko iz sveta biznisa ili nauke - navodi izvor "Blica" iz vrha SNS.

List navodi i da se bar za sada odustalo od ideje da za mesto gradonačelnika bude predložena predsednica beogradske opštine Savski venac Irena Vujović, ali da će ona sigurno biti u timu koji je predviđen da vodi grad.

"Blic" navodi da je Vučić sednicu Predsedništva stranke koja je trebalo da se održi u sredu otkazao i d aje odluku o tome hoće li se ići samo na gradske ili i na vanredne parlamentarne izbore odložio za kraj meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading