DAČIĆ: Onaj ko bi me smenio - PLJUNUO BI NA SEBE

Autor: b92.net

Vesti

08.11.2017

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SPS Ivica Dačić ocenio je povodom navoda da postoje struje u stranci koje žele njegovu smenu da bi onaj ko bi ga smenio "pljunuo na sebe".

RepublikaFoto: Tanjug
Razmišlja da li će biti kandidat za predsednika SPS: Ivica Dačić

- Taj može samo da me naljuti da ostanem što duže, ali pitanje je da li je meni dosta svega - kazao je Dačić gostujući na televiziji Pink.

Prema njegovim rečima, nijedna stranka ne bi opstala kroz vreme, kao što je to uradio SPS. 


- Uspeli smo da se podignemo, ne želim to da vezujem samo za sebe, ali bili smo pod strašnim udarima i tadašnje vlasti i jednog dela naše stranke koji me optuživao za izdaju Slobodana Miloševića - naveo je Dačić. 

Upitan ko će biti kandidat SPS-a za gradonačelnika Beograda, lider socijalista je kazao da pre te odluke treba doneti niz strateških političkih odluka, od toga da li istovremeno sa gradskim treba održati i parlamentarne izbore, do odluke o eventualnom zajedničkom nastupu sa Srpskom naprednom strankom. 

- Nije da se nećkamo oko kandidata već postoje brojna prethodna pitanja o tome šta doprinosi stabilnosti. Ako idemo na izbore u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, najlogičnije je da kandidat bude Aleksandar Antić jer ima iskustva kao predsednik Skupštine Beograda a postao je i šire poznat kao ministar rudarstva. Ima više kandidata ali tu temu uopšte nismo pokretali - rekao je Dačić. 

Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je ranije da se verovatno više neće kandidovati za predsednika stranke. 

- Mene ne mogu da smene, mogu samo ja da odem, o čemu razmišljam. Verovatno se više neću kandidovati za predsednika partije - rekao je Dačić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading