(FOTO) ŠEŠELJEV NASLEDNIK NA KRIMU

Autor: Tanjug

Vesti

13.11.2017

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanici opozicione Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i Dubravko Bojić posetili su Krim i tom prilikom imali sastanke sa predstavnicima poslaničkih grupa ruske Dume, saopšteno je iz te stranke.

RepublikaFoto: facebook.com/Vojislav Šešelj
Aleksandar Šešelj sa poslanicima ruske Dume

Na sastanku sa članovima Komiteta za spoljne poslove i članovima Grupe prijateljstva sa Srbijom dogovoreno je produbljivanje saradnje prijateljskih stranaka.

Valerij Viktorovič Ivanov iz Jednistvene Rusije posebno se zahvalio Srpskoj radikalnoj stranci na poštovanju teritorijalnog integriteta Ruske Federacije sa Krimom u njenom sastavu, a članovi delegacije Srpske radikalne stranke istakli su da su stavovi Srpske radikalne stranke što čvršća ekonomska, vojna i svaka druga saradnja sa Rusijom, članstvo u Evroazijskoj uniji i ODKB, navedeno je u saopštenju.

Srpski radikali su se zahvalili ruskim prijateljima na diplomatskim naporima koje je Ruska Federacija podnosila u Savetu bezbednosti UN štiteći interese Srbije.

Republika Srbija poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading