Jorgovanka Tabaković: Ja premijer? A ko bi bio guverner?

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.11.2017

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Guverner Narodne banke Jorgovanka Tabaković je u intervjuu za "Politiku" na pitanje da li je rezultati preporučuju za premijera Srbije odgovorila kontrapitanjem ko bi onda bio guverner, i dodala da posao koji obavlja zahteva kontinuirane napore.

RepublikaFoto: Tanjug
Jorgovanka moguća nova premijerka?

- Rizikujući da budem shvaćena neskromno ili preskromno na takva pitanja odgovaram kontrapitanjem: A ko bi u tom slučaju bio guverner NBS? - rekla je ona.

- Iako mozda ponekad tako deluje, ovo nije posao koji se radi sam od sebe i za koji mozete da kazete da ste ga konacno zavrsili, već u njega morate da ulazete svakodnevne, kontinuirane napore - dodala je Tabaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nebojsa

26.11.2017 11:50

Ona bi bila vrhunsko resenje za predsednika vlade Srbije jer iza sebe ima rezultate koji su impresivni. Stabilan kurs dinara, niska inflacija, najmanje prosecne dnevne fluktuacije jursa, najvece zlatne rezerve a ona je otkupila vise zlata u apsolutnom i procentualnom iznosu od bilo kog prethodnog guvernera i na kraju ona je prevagnula 2012 da se dobiju izbori za SNS i tada bila kandidat za predsednika vlade a kako je zamenik predsednika stranke onda je logicno da se u Srbiji uvede red i da najjaci lik bude predesdnik vlade.

Branko

14.02.2018 19:03

Dve reci. Žena zmaj.