Vučić dočekao članove Predsedništva BiH ispred Palate Srbija

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.12.2017

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je danas, ispred Palate Srbija, svečani doček za članove Predsedništva Bosne i Hercegovine, koji borave u poseti Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vučić je za članove Predsedništva BiH, koji su u Beograd doputovali u utorak, isto veče priredio radnu večeru tokom koje je razgovarano o bilateralnim odnosima, ekonomskoj saradnji i infrastrukturnim projektima

Nakon razgovora Vučića sa članovima tročlanog Predsedništva BiH - predsedavajućim Draganom Čovićem i članovima Mladenom Ivanićem i Bakirom Izetbegovićem, uslediće plenarni sastanak delegacija Srbije i BiH.

Zatim će se predsednik Srbije i predsedavajući Predsedništva BiH obratiti medijima. 

Vučić je za članove Predsedništva BiH, koji su u Beograd doputovali u utorak, isto veče priredio radnu večeru tokom koje je razgovarano o bilateralnim odnosima, ekonomskoj saradnji i infrastrukturnim projektima.

- Sa Predsedavajućim i članovima Predsedništva BiH tokom radne večere razgovaramo o bilateralnim odnosima, ekonomskoj saradnji i infrastrukturnim projektima - objavio je predsednik Srbije na svom Tviter nalogu.

Čović, Izetbegović i Ivanić će u Beogradu, takođe, razgovarati sa premijerkom Srbije Anom Brnabić o načinima za unapređenje bilateralnih odnosa dveju zemalja, jačanju ekonomske saradnje i evropskim integracijama.

Pored toga, članovi Predsedništva BiH položiće vence na Spomenik neznanom junaku na Avali. U njihovoj pratnji, kako je najavljeno, biće ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković.

Ivanić, Izetbegović i Čović će zvaničnu posetu Srbiji završiti sastankom sa predsednicom parlamenta Majom Gojković, u popodnevnim satima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Draganab

06.12.2017 09:56

Ovako civilizovan narof docekuje. Predsednik je priredio lep docek.

DexBoy22

06.12.2017 13:35

Siguran sam da će spredsednik uticati na to da se smanji nepotrebna tenzija.

mara

06.12.2017 16:47

Dobra saradjna vodi dobrim odnosima.

Nikolica91

06.12.2017 18:40

Srbija jaka kao i uvek!