STEFANOVIĆ: Đilas hoće da dovede Beograd do bankrota!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.12.2017

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović saopštio je danas da je bivši predsednik demokrata Dragan Ðilas odlučio da se, kako kaže, vrati u politiku iako iz nje nikada nije ni odlazio.

RepublikaFoto: Tanjug
Stefanović ističe da tom imovinom građana Srbije, koju je stekao na vlasti, Ðilas bi da garantuje za Beograd i dovede ga do bankrota

- Da se vrati sa novom briljantnom idejom da garantuje za projekte svojom imovinom, baš kao što je garantovao za Demokratsku stranku i oterao je u stečaj. Da apsurd bude veći baš onom imovinom koju je sticao u periodu dok je bio na vlasti - naveo je Stefanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

On je podsetio da su Ðilasove kompanije u vreme dok je upravljao Beogradom imale promet od preko 19 milijardi dinara, što nije pošlo za rukom nijednom drugom tajkunu u Srbiji.

Stefanović ističe da tom imovinom građana Srbije, koju je stekao na vlasti, Ðilas bi da garantuje za Beograd i dovede ga do bankrota.

- Pošto nije uspeo da upravlja Demokratskom strankom, već ju je oterao u stečaj, danas bi Ðilas sa (Aleksandrom) Šapićem da otera u stečaj sve Beograđane, i da nastavi put kojim je zadužio Beograd za milijardu i dvesta miliona evra koliko je iznosio dug glavnog grada kada su otišli sa vlasti - naveo je Stefanović.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Dragan Đilas

On ističe i da Ðilas želi da nastavi sa Aleksandrom Šapićem kampanju bahatosti koju su sprovodili od 2008. do 2014. godine, koliko su vladali Beogradom, kada su vrlo malo uradili za Beograđane, a mnogo uradili za sebe.


- Potpuno sam siguran da građani Beograda ne žele povratak na staro, ne žele povratak u period kada im nije nuđena bilo kakva budućnost, kad su funkcioneri punili svoje džepove, a nisu se brinuli od čega će da žive građani Beograda, već žele da, pre svega, oni odlučuju o životu svog grada, u kome će imati sigurnu budućnost za sebe i svoju decu - zaključio je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Hint

13.12.2017 15:04

Djilasu i Sapicu izgleda nije dosta to sto su Beogradjane zaduzili za milijardu i dvesta miliona evra...puni se kasa da bi opet na vlast...samo ovaj put nece prevariti gradjane da glasaju za njih...

Pekic

13.12.2017 15:09

Želi još čovek da se ovajdi na račun građana.

SrBin

13.12.2017 15:33

Gradjani ne zele vise lopove i tajkune da pljackaju grad!!Beograd vidi i prepoznaje rad sadasnje vlasti i ne zeli povratak u tuznu proslost njihove vladavine!

Ela

13.12.2017 15:51

Naravno da je zbog para...hoće još da uzima od naroda...e,pa neće moći. Necemo dozvoliti!