JEREMIĆEVA UZDANICA HOĆE DA LEGALIZUJE MARIHUANU

Autor:

Vesti

04.01.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Maćić, javnosti poznata po svojim arogantnim stavovima, nadmašila je samu sebe i objavila zabrinjavajuć post na Tviteru.

RepublikaFoto: facebook.com/Jelena Macic
Jelena Maćić u društvu sa Vukom Jeremićem

Dizajnerka i šminkerka koja nije javnosti previše poznata po svom radu, već više po uplitanju arogantnih i nedokazivih stavova u politiku, ovoga puta otišla je korak dalje.

Foto: twitter.com/j_macic

Naime, na društvenoj mreži Tviter objavila je postove koji se kose, ne samo sa stavovima političkih lidera, već i sa razmišljanjima bilo koje zdrave osobe.

U svojim postovima pokušala je da skrene pažnju javnosti o konzumaciji droge. Da se javno zalaže za legalizaciju droge koja bi štetila našoj deci. A bez iole srama javno je napisala i datum kada će početi da kozumira marihuanu.

Njoj, navodno, nije jasno zbog čega droga nije legalizovana u Srbiji.

Foto: twitter.com/j_macic

Da bi bila drugačija, i na bilo koji način skrenula pažnju na sebe, ova šminkerka osvrnula se i "ponudila" konzumaciju droge i penzionerima! Stariji građani bi, po njenom mišljenju, bili zdraviji da pomahnitali trčkaraju ulicama.

Po njenim nerealnim stavovima, Srbiji bi bilo bolje kada bi se svi drogirali!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (80)

Loading
jana

04.01.2018 12:03

Od nje nista pametno da se cuje, a ni vidi.

miki

04.01.2018 12:04

Ono kad pameti nemas.

Branko

04.01.2018 12:19

Pa zato sto bi onda bili svi kao ti. Ti i bez nje pises gluposti po javnim mrezama.

hanzaplast

04.01.2018 12:20

Ovo je vrhunac inteligencije koji moze od nje da se ocekuje...pricamo o mdijskom mraku, a osobe kao sto su ova gospodja nam iznose svoja misljenja, predstavljaju se kao javne licnost i propagiraju sotonske ideje...