Tadić odlučio s kim će na izbore

Autor: n1info.com

Vesti

15.01.2018

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić saopštio je da je predsedništvo SDS donelo odluku da za beogradske izbore podrži kandidata Demokratske stranke (DS), koja na gradske izbore izlazi u koaliciji sa Novom strankom.

RepublikaFoto: Tanjug
Boris Tadić

Tadić je objasnio da se ovakvom odlukom staje iza druge odluke - da se krene u obnovu ujedinjenja DS.

Tadić je konferenciju za novinare završio rečima: "Ovo je taj drugi film", aludirajući na svoj odlazak iz DS i tadašnju poruku: "Vidimo se u nekom drugom filmu".

On je pozvao bivše lidere DS da se nakon izbora "sedne za sto".

- Pozivam sve bivše lidere DS da stanemo u odbranu demokratije i slobode protiv režima Aleksandra Vučića. Pozivam sve koji su se nekada nalazili u istoj stranci da odmah posle izbora sednemo i koordinišemo aktivnosti - izjavio je Tadić.

On je dodao da je jedino "bivši DS bio u stanju da ostvaruje velike rezultate u prošlosti" i naveo da ovog trenutka nema bolje alternative od DS.

- Ovo nije samo podrška Draganu Šutanovcu, nego ideja ujedinjenja i obnavljanja rada DS u punom kapacitetu - zaključio je Tadić.

Podsetimo, krajem decembra predsednik DS Dragan Šutanovac izjavio je da će na izborima za Skupštinu grada Beograda on biti zajednički kandidat za gradonačelnika DS i Nove stranke, dok će funkcionerka Nove Vesna Rakić Vodinelić biti nosilac liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading