KOSOVSKA POLICIJA: Daćemo 10.000 evra za informaciju o ubici Ivanovića!

Autor: Tanjug

Vesti

16.01.2018

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Kosova nudi nagradu od 10.000 evra za informacije koje mogu doprineti rasvetljavanju ubistva Olivera Ivanovića, saopšteno je iz KP-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kosovska policija nudi nagradu za informacije o ubici Olivera Ivanovića

Istovremeno, apeluje na građane koji mogu da imaju infomacije u vezi sa ovim slučajem - da ih dostave policiji i tako pomognu "što hitniju identifikaciju počinilaca ovog kriminalnog dela".

- Građani koji poseduju informacije u vezi sa ovim slučajem mogu da ih dostave na brojeve telefona 080019999 ili 192, ili na e-mail info@kosovopolice.com - navodi se u saopštenju Kosovske policije.

Pozivi su besplatni, a anonimnost i identitet lica biće sačuvani, osim ukoliko lica dobrovoljno ne izjave drugačije, dodaju takođe iz KP-a. Ističu i da Policija Kosova radi na prikupljanju i analiziranju svih relevantnih dokaza i činjenica kako bi što pre rasvetlili slučaj i počinioce ovog, dodaju, kriminalnog dela izveli pred lice pravde.

Oliver Ivanović ubijen je jutros oko 8 časova, iz vatrenog oružja, sa najmanje pet hitaca, ispred kancelarija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading