ANTIĆ I PALMA NA PIJACI U BOLEČU: Vi glasajte za vaše kupce, a mi ćemo za vas - naše proizvođače

Autor: Tanjug

Vesti

28.01.2018

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i potpredsednik SPS i kandidat koalicije SPS - Jedinstvena Srbija za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić, obišli su danas pijace u beogradskom prigradskom naselju Boleč i na Mirijevu i Banjici.

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Marković Palma i Aleksandar Antić razgovarali sa građanima u Boleču

Antić je u razgovoru sa građanina na pijaci u Boleču rekao da bi rubne beogradske opštine, kao što je Grocka, trebalo da dobiju veća ovlašćenja, pre svega kada je u pitanju putna infrastruktura i budžet i da same definišu prioritete.

- Ne mogu svi prioriteti da budu definisani iz gradske uprave, a da građane u rubnim opštinama niko ništa ne pita - napomenuo je Antić ističući da će predlog te koalicije biti da se na teritoriji Beograda napravi određena decentrealizacija i da se daju veća ovlašćenja opštinama kao što je Grocka i da one sa svojim građanima naprave dogovor kojim redosledom će se stvari rešavati. 

Marković je rekao da bi trebalo smanjiti uvoz poljoprivrednih proizvoda, kako ne bi pravili konkurenciju domaćim poljoprivrednim proizvođačima. 

- Videli smo danas na pijacama u Boleču, Mirijevu i na Banjici veliku ponudu, ali i neke poljoprivredne proizvode iz uvoza. Mi ne smemo sami sebi da pravimo konkurenciju. Domaći poljoprivredni proizvodi moraju da imaju prioritet - ukazao je Marković isticćući da se to može postići baš na pijacama.


- Vi glasajte za vaše kupce, a mi ćemo za vas naše proizvođače - poručio je Marković.

kako je rečeno politika koalicije SPS-JS usmerena je ka ljudima i borbi građana svih delova Beograda da imaju približno jednake uslove za život, a to se, dodaju, može obezbediti samo ravnomernim razvojem svih delova grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading