VULIN: Mržnja prema Vučiću kao crna mrlja na licu Hrvatske!

Autor: Tanjug

Vesti

10.02.2018

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Zagreb ide da kaže istinu, kao što je uvek govorio istinu, a "mržnja koja ga tamo dočekuje je zaista crna mrlja na obrazu Hrvatske".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Ja ne mogu da komentarišem izjave o zapaljivim nastupima, ja samo smatram da treba govoriti istinu i da istina nikada ne može da nas optereti - rekao je Vulin na Kopaoniku, gde je, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, obišao jedinice Vojske Srbije, koje izvode obuku u zimskim uslovima. 

Prema njegovim rečima, da pozovete predsednika jedne države u posetu, pa da mu onda organizujete proteste i dočekujete ga salvama uvreda i nemogućih zahteva, to do sada nije zabeleženo. 

- Ako je neko i mislio da sam pogrešio zbog jedne reči koju sam rekao pre nekoliko dana, sada se vidi da sam bio u pravu - rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, protesti koji se pripremaju su "besmisleni i bezrazložni". 

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Protesti mržnje prema čoveku koji je došao bez mržnje, da odnose između naših zemalja popravlja, da vodi računa o položaju srpske zajednice u Hrvatskoj i da rešava sva otvorena pitanja. Jako je teško razumeti ovoliku količinu mržnje. Aleksandar Vučić je ničim nije izazvao - rekao je Vulin, navodi se u saopštenju. 

Prema njegovim rečima, Srbija ovu mržnju ničim nije zaslužila, a ponašanje i odnos Hrvatske politike prema Aleksandru Vučiću i prema Srbiji će ostati kao pokazatelj nečega ružnog što jedna zemlja članica Evropske unije sebi ne bi smela da dozvoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (71)

Loading
Vanja

10.02.2018 13:04

Vecinu Hrvata pokrece mrznja prema Srbiji i Vucicu.

momo

10.02.2018 13:06

To sve govori o njima kakvi su.

brkacrni

10.02.2018 13:06

Mrznjom se nista ne postize vec samo dijalogom.

wasa

10.02.2018 15:29

@brkacrni - Nekima to prosto nije jasno.