STEFANOVIĆ SA PENZIONERIMA: Vi ste gradili ovaj grad - iskoristićemo vaše znanje i iskustvo!

Autor: Tanjug

Vesti

15.02.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Gradskog odbora Beograd SNS Nebojša Stefanović poručio je, u razgovoru sa najstarijim sugrađanima opštine Savski venac, da je politika Aleksandra Vučcića dokazala da je svaki građanin i svaki deo Beograda i Srbije jednako važan i da neće odusti od prakse neposredne i stalne komunikacije sa ljudima.

RepublikaFoto: Tanjug/SNS
Stefanović sa najstarijim sugrađanima

Stefanović smatra da je to najbolji način da oni koji obavljaju državne funkcije čuju šta je građanima potrebno, šta misle, čime su zadovoljni, a čime ne.

- Posebno nam je važno vaše mišljenje. Vi ste gradili i ovaj grad i našu zemlju i moramo da pronađeno način da na što bolji način iskoristimo vaše znanje i iskustvo - rekao je Stefanović.

On je dodao da je to moguće realizovati kroz razne programe kojima bi penzioneri bili uključeni u sistem.

RepublikaFoto: Tanjug/SNS

U prilog tome naveo je primer dobre prakse koji sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova, kojim su penzionisani policajci uključeni u nastavu u školama. Oni uz aktivne policajce učenicima četvrtog i šestog razreda osnovnih škola predaju predmet Osnovi bezbednosti dece.

- Svojim bogatim iskustvom oni pomažu deci da steknu prva znanja o bezbednosti, kako na ulici, tako i na internetu, kao i opasnostima koje nosi upotreba narkotika - rekao je Stefanović.

U razgovoru koji je trajao dva sata, prisutni su postavili niz pitanja, ponudili predloge i izneli ideje kako bi kvalitet života mogao dodatno da se unapredi na toj opštini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Branko

15.02.2018 12:49

Znanje i iskustvo treba iskoristiti za jos bolji boljitak.

jecka

15.02.2018 12:52

Bravo Gospodine Stevanovicu sto brinete za osobe u zrelom dobu I svim gradjanima Srbije sto slusate njihove predloge I iskustva za bolju buducnost Srbije.

Nikola

15.02.2018 12:59

Veoma je važno da se iskoristi znanje i iskustvo penzionera, a SNS je sve penzionere okupio i stavio im do znanja da im je njihovo znanje i iskustvo bitno.

danica

15.02.2018 13:10

Nisam znala da su u taj program ukljucili i penzionisane policajce, oni sigurno imaju primere iz karijere da bolje objasne o cemu govore