ORLIĆ: Đilas u besu daje autogolove!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.02.2018

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić ocenio je danas da Dragan Ðilas u besu uporno daje auto golove, jer se zaželeo vremena kada je zloupotrebom funkcije i moći uvećavao sopstveni profit za desetine miliona evra, a Beograd gurao u dužničko ropstvo i propadanje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vladimir Orlić, član Predsedništva SNS

- Kada pita da mu se pokažu slike onoga što je u Beogradu urađeno, odgovor je jasan: eno ih, prikazane na panoima u Skupštini grada još pre više meseci - kaže Orlić, ali dodaje da Ðilas to ne može da zna, jer u tu Skupštinu nije kročio godinama, iako je sve vreme primao odborničku naknadu. 

- Nije ga zanimao ni asfalt, ni škole, ni vrtići, ni penzioneri. Sigurno je imao „preča posla“ brojeći zaradu od kamate onima koje je pretvorio u lične dužnike, a sa kojima se ovih dana svađa na temu „ko je veći žuti lopov“. Šteta što nije video te slike, bilo bi mu jasnije zašto nema šta da traži na ovim izborima - ocenio je Orlić, saopštio je GO SNS.

Orlić navodi da će Beograđani znati kako da odgovore Ðilasu, koji je svakog stanovnika zadužio za oko 700 evra, a da će doprinos dati i penzioneri.

- Ne samo zbog dva miliona evra koje im je Ðilas ostao dužan, ne samo zbog programa koje im je odgovorna gradska vlast, nakon Ðilasovog mraka i devastacije svega, omogućila: poput novih klubova za druženje i senior kartica.

- Učiniće to zato što su svesni da budućnost pripada njihovoj deci i unucima, a ne nezasitom Ðilasu, Šapiću, Jankoviću, Jeremiću, Šutanovcu, Tadiću, Živkoviću i njihovoj ekipi mračnjaka iz ružne prošlosti - zaključio je Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
momo

15.02.2018 19:25

Nema on šta da pokaže.

Bojan

15.02.2018 19:31

Ne može Đilas ni da zna šta se uradilo kada ima mnogo tamna stakla na dzipu.

Kristina

15.02.2018 19:31

Đilas je ozbiljno sebi umanjio šanse da se dočepa vlasti, narod ga je prozreo prošli put kad je bio gradonačelnik, i ne želi da se takav kriminalac vrati u fotelju.

Uros

15.02.2018 19:33

Djilas je odavno izgubio kompas.