Čovek bez časti ne može da ukazuje čast: KOSOVSKI POLITIČARI ODBILI TAČIJEV ORDEN!

Autor:

Vesti

20.02.2018

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina kosovskih političara odbilo je da primi odlikovanja predsednika Hašima Tačija koje je planirao da im dodeli povodom desetogodišnjice jednostrane kosovske nezavisnosti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Hašim Tači

- Ljudi bez časti ne mogu mi ukazivati čast - napisao je Suroi obrazlažući razloge zbog kojih nije prihvatio odlikovanje i dodao da Tačija smatra odgovornim za "sunovrat Kosova".

 Takođe, Tačijev nekadašnji saborac i partijski kolega Jakup Krasnići rekao je da je odbio odlikovanje jer Tači "ne ispunjava nijedan kriterijum da bi delio odlikovanja". Odlikovanja su odbili i nekadašnji član delegacije kosovskih Albanaca na pregovorima u Rambujeu Redžep Ćosja, jedan od nekadašnjih glavnih komandanata OVK Redžep Seljimi, kao i redakcije “Koha ditore “ i radija Slobodna Evropa.

I Fatmir Ljimaj, jedan od najbližih saradnika Hašima Tačija odbio je da primi odlikovanje koje predsednik privremenih kosovskih institucija dodeljuje povodom 10-te godišnjice jednostranog proglašenja kosovske nzavisnosti, javila je KTV.


Pozivajući se na svoja saznanja KTV je prenela da se očekuje da će Ljimaj uskoro saopštiti razloge odbijanja da primi odlikovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading