ŠEŠELJ ZNA S KIM NEĆE

Autor: Tanjug

Vesti

04.03.2018

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno nećemo sa Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem, Sašom Jankovićem, kao ni sa Radulovićem i Obradovićem, ukoliko pređemo cenzus, poručuje predsednik Srpske radikalne stanke Vojislav Šešelj.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Cilja dvocifren rezultat: Vojislav Šešelj

On je posle glasanja novinarima rekao da bi za listu "Dr Vojislav Šeselj - Srpska radikalna stranka" na izborima za Skupštinu Grada Beograda solidan bio svaki dvocifren rezultat.

On je kazao da bi neprelazak cenzusa te liste predstavljao loš rezultat za radikale u Beogradu.

Lider radikala je dodao da SRS ne bi pravio koaliciju ni sa Demokratskom strankom, jer je u koaliciji okupljene oko te stranke i Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića, koji je, prema Šešeljevim rečima, Haškom tribunalu isporučio Stojana Župljanina, Radovana Karadžića, Ratka Mladića i Gorana Hadžića.

- Mi mislimo da treba najviše napora uložiti u sređivanje postojećeg, pre svega u otklanjanje komunalnih nedostataka u Beogradu. Nismo pristalice grandioznih projekata, ali bismo nastavili sa projektom "Beograd na vodi" i grčevito bismo tražili strane investitore, pošto je suviše rizično da država ulazi u tako veliku investiciju - zaključio je lider SRS.

Šešelj je jutros oko 10 časova glasao na biračkom mestu broj 96 u Osnovnoj školi "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici, uz pratnju supruge Jadranke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading