OKO DEMOKRATSKE STRANKE OBLEĆE I TADIĆ!

Autor: alo.rs

Vesti

10.03.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko Demokratske stranke, u želji da je prigrabi za sebe, osim Dragana Đilasa, obleće i Boris Tadić, nekadašnji predsednik Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Boris Tadić

On je, prema rečima našeg izvora, najviše i uticao na aktuelnog lidera DS-a da prelomi i podnese ostavku. Tadić je i pre izbora u javnost izlazio sa idejom da je došlo vreme da se nekadašnji sastav DS-a ponovo okupi.

Kako "Alo" saznaje iz izvora bliskih SDS-u, Šutanovčeva ostavka mogla bi biti šansa da se Tadić nađe na čelu unije DS-a i SDS-a.

Tadić je govorio da treba formirati uniju stranaka nastalih iz DS-a. Šutanovčeva ostavka mu pruža šansu da se nađe na čelu unije

Takođe je interesantno da su reporteri Aloa koji su u izbornoj noći bili u izbornom štabu DS-a bili svedoci da je Boris Tadić jedini bio veseo i euforičan, za razliku od funkcionera DS-a, koji nisu krili tugu i nezadovoljstvo.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Balša Božović, bivši predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Beogradu, najavio je u "Novom danu" TV N1 da će celokupno rukovodstvo stranke u nedelju podneti ostavku zbog lošeg rezultata na izborima u glavnom gradu.

- U narednih nekoliko meseci biće jasno da li će DS opstati - kaže Božović i upozorava da ta stranka više nema pravo na grešku.

- Mislim da nije suština u tome da DS iz izbornog poraza u izborni poraz menja rukovodstvo i lidera da bi promene bile kozmetičke. Prevashodno je važno da DS napravi suštinsku promenu - da etiku namera zameni etikom odgovornosti, da se ne žalimo okolnostima u kojima radimo, već da i njih ukalkulišemo u plan za ostvarenje ciljeva - poručio je on izrazivši uverenje da je DS potreba građana čije interese mora da štiti.

- Da li će DS biti veliki faktor u budućnosti zavisi od toga da li će shvatiti potrebe građana u budućnosti. DS ima samo još jednu šansu i treba pametno da je iskoristi - istakao je doskorašnji predsednik Gradskog odbora DS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (118)

Loading
Una

10.03.2018 18:30

Koda se ima oko cega obletati.

Kolja

10.03.2018 18:32

Stranka propada, a oni misle samo na svoje interese.

Kalimero

10.03.2018 18:34

DS je stranka koja je uništila Srbiju i njene građane oni su pravi cirkuzanati.

seka

10.03.2018 18:34

PUKLI SU.