GODIŠNJICA NATO BOMBARDOVANJA: Stefanović položio venac žrtvama MUP-a

Autor:

Vesti

24.03.2018

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović položio je danas u ulici Kneza Miloša u Beogradu venac na spomen - ploču pripadnicima MUP-a koji su poginuli u NATO bombardovanju 1999. godine i poručio da je naša obaveza da se uvek sećamo njihove žrtve.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović polaže venac

- Danas obeležavamo sećanje na sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji su dali svoje živote za nešto što je najznačajnije za Srbiju, našu slobodu. Ti ljudi su tokom NATO agresije branili svoju zemlju, borili se i u toj borbi dali svoje živote. Želim da izrazim poštovanje prema ljudima koji su u tim teškim danima bili uz svoju zemlju, borili se za nju, branili je i koji su svojim životima pokazali kako se voli Srbija - rekao je Stefanović.Ministar je istakao da je naša obaveza da se uvek sećamo njihove žrtve i da brinemo o njihovim porodicama.
 

RepublikaFoto: MUP Srbije

- Mi ćemo ove godine podići spomenik svim palim policajcima, jer i na taj način želimo da im se odužimo za njihovu čast, poštenje i za sve što su uradili za građane Srbije, boreći se svakoga dana za njihovu bezbednost i sigurnost - poručio je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (63)

Loading
Stojan

24.03.2018 11:33

Ne ponovilo se. Slava i hvala svim žrtvama besomučnog napada NATO snaga. Neka ih stigne zaslužena kazna.

Darko

24.03.2018 11:38

Svim žrtvama neka je večna slava!

aca

24.03.2018 11:41

Srbija je ponosno sebe odbranila od ovog ničim izazvanog napada NATO alijanse.

kontesanera

24.03.2018 11:44

Mnogo je onih koji su izgubili život u zločinačkom bombardovnju Srbije.