MIHALOVIĆEVA O NATO BOMBARDOVANJU: Srbiju su razorili, ali SADA IMAMO VUČIĆA!

Autor: Tanjug

Vesti

24.03.2018

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sve naše žrtve i uništena zemlja agresijom NATO država obavezuju sve nas koji danas vodimo Srbiju da nikada više ne dozvolimo da ponovo urušimo svoju budućnost i uđemo u sukob sa najmoćnijim zemljama sveta", kaže potpredsednica vlade i ministaraka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović tvrdi da je sada Srbija mnogo drugačija od one pre 19. godina

- Srbija se danas, 19. godinu zaredom, seća svojih žrtava, razaranja zemlje, nepopravljive nesreće i nepravde koja joj je naneta agresijom NATO 1999. godine, koja je izvršena bez saglasnosti UN - saopstila je Mihajlovićeva.

Ona navodi da više od 1.000 poginulih vojnika i policajaca, hiljade ranjenih i pretrpljena šteta veća od 100 milijardi evra, obavezuju sve nas da nikada ne zaboravimo kroz šta je Srbija prošla na samom ulasku u 21. vek.

- Srbija je danas mnogo drugačija od one pre 19 godina. Srbija danas ide ka Evropskoj uniji, ekonomski je stabilna. Srbija danas ima predsednika Aleksandra Vučića, koji želi stabilnost, mir, saradnju i dijalog sa svim zemljama sveta - istakla je Mihajlovićeva.

Srbija danas, naglasila je ona, ne želi sukobe ni sa kim, želimo kompromisno rešenje za pitanje Kosova, koje je više desetina godina gurano pod tepih, želimo bolju budućnost za neke nove generacije i Srba i Albanaca.

- Upravo ovakva politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije garant su da će Srbija, u danas drugačijem međunarodnom okruženju, znati i umeti da očuva sve vitalne i nacionalne interese - zaključila je Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading