(VIDEO) GOLIM RUKAMA NA NIŠAN TERORISTA: Hrabri Srbin pesnicama udario na Tačijeve specijalce

Autor: Republika

Vesti

26.03.2018

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upad kosovske policije u salu Mitrovačkog dvora zabeležile su kamere, a građani su se golim rukama pokušavali da ih spreče. Jedan mladi Srbin u plavoj jakni, pesnicama je uzvratio na udarce i pretnje kosovskih policajaca.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS

Građani severnog dela Kosovske Mitrovice ogorčeni su i ozlojeđeni zbog hapšenja direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića i kažu da je incident, u kojem su danas učestvovale jedinice specijalne kosovske policije, za Srbe u južnoj pokrajini jedan od najtežih dana u poslednjih deceniju i po. 

Meštanin severnog dela Kosovske Mitrovice Nenad Popović smatra da je poslednji trenutak da se stane na put incidentima koji se, kaže, godinama ponavljaju. 

- Ovako se više ne može izdržati. Napadnuti smo sa svih strana, i od Evropske unije i od Albanaca. Poslednji trenutak je da se stane na put ovome, ili da nas sve pobiju ili da nas puste da živimo na miru - rekao je Popović Tanjugu. 

Student Aleksandar Arsenijević kaže da se nikada nije osećao posramljenije kao Srbin. 

On je hapšenje Ðurića ocenio presedanom u međunarodnoj politici, navodeći da je direktor Kancelarije za KiM priveden kao "okoreli bandit"

- Danas nisu prezali da mučki napadnu i devojke, među povređenima je bilo studenata, jedan kolega astmatičar je teško podneo napad - naveo je Arsenijević za Tanjug. 

 

Pogledajte i brutalan snimak napada na Srbe:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading