DOKAZ KOLIKO JE NESPOSOBAN: EVO ZAŠTO ĐILAS MRZI BEOGRAD NA VODI!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

31.03.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić poručio je Draganu Đilasu da je licemerno što on bilo koga kritikuje zbog Beograda na vodi, ističući da se te zgrade grade i projekat sprovodi, a da on dok je bio gradonačelnik nije bio u stanju ni kamen da pomeri na tom prostoru.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/ BEOINFO
Vesić odgovorio tajkunu!

- Neka Dragan Đilas ne brine, jer će zgrade biti useljene, a projekat Beograd na vodi biće uspešno završen - naveo je Vesić u odgovoru Đilasu povodom saopštenja u kome je prozvao Predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vesića zato što još uvek nisu useljena zgrade u Beogradu na vodi.

Vesić podseća i da su svi urbanistički planovi grada Beograda koji su bili na snazi ili su bili usvajani dok je Đilas bio gradonačelnik na istom prostoru predviđaju visoke stambeno - poslovne zgrade, kao i da je Đilas pokušavao da izgradi projekat "Menhetn na Balkanu" o čemu je više puta javno govorila tadašnja direktorka Urbanističkog zavoda. 

- Đilas je kao gradonačelnik Beograda 2011. godine u Kanu da promovisao projekat tajkuna Miroslava Miškovićev "Grad na vodi" o čemu postoje dokazi i video snimci - navodi Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

On dodaje i da je problem u tome što Đilas nije bio u stanju ni kamen da pomeri na prostoru na kome je Beograd na vodi.

- Da ne govorim o tome da nije bio stanju da pomeri sve one vagone i železničke šine. Zato Đilas toliko mrzi Beograd na vodi jer svaki metar kvadratni koji se izgradi je novi dokaz njegove nespobnosti - ocenio je Vesić.

On je naveo i da Đilas ne želi da se Beograd na vodi završi i da na to ukazuje činjenica da je na predizbornom skupu pre samo mesec dana zajedno sa svojom partnerima Jankovićem i Jeremićem i pristalicama aplaudirao kada se desio požar u jednom stanu u zgradi u Beogradu na vodi u kome su radnici bili povređeno.

- Đilas građanima Beograda ne može da ponudi ništa osim mržnje i laži. A koliko je ovaj čovek dosledan najbolje govori činjenica da je 2013. godine hvalio projekat Beograd na vodi kada se nadao da će zbog toga ostati gradonačelnik Beograda kao što ga danas napada kada misli da mu to donosi poltičke poene. Tako je to kod Đilasa. Njegov privatni interes je iznad svega i u skladu sa tim menja mišljenje - istakao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
Sima

31.03.2018 14:32

Osim sto je pun mrznje, Djilas je i ljubomoran jer za vreme svog mandata nije uradio ni jedan veliki projekat za Beograd. Njegova (ne)sposobnost se ogleda u njegovim delima.

Nada

31.03.2018 14:38

Đilas je prošlost i na njega se ne treba osvrtati.

bajke

31.03.2018 14:55

@Nada - Djilas je ispricana prica

samanta r

31.03.2018 18:16

@Nada - Ruzna proslost i ljubomoran ej na napredak Beograda, antipatriota.