JEREMIĆ KORISTI PITANJE KOSOVA ZA BLAĆENJE VUČIĆA: Predsednik nudi razmenu teritorija!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

01.04.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je potpunu izmišljotinu - da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio razmenu teritorija i da je ponudio jug Srbije. Bez ikakvog prava baca ljagu na predsednika Srbije, kako bi zataškao svoju, i krivicu pojednih kolega, za katastrofu koja godinama traje na Kosovu.

RepublikaFoto: Tanjug
Jeremić: Kriminal se širi na Kosovu

Kako je rekao na sednici Glavnog odbora stranke, međunarodna zajednica to nije prihvatila, ali nije ponudila ništa drugo "osim da se potpiše sporazum kojim bi se Kosovo uvelo u UN".

Jeremić je odbacio kritike da su ključne greške napravljene pre 10 godina, već da su greške činjene decenijama, a da je najveća napravljena 1998. i 1999. godine, kada je zbog "tadašnje politike sadašnje vlasti" usledilo bombardovanje i povlačenje države sa KiM. Ne pominjajući svoje ime kada je reč o krivima za krvoprolića na Kosovu i Metohiji.

Dodao je da je Beograd ispunio sve iz Briselskog sporazuma, a za uzvrat nije dobio ništa, "samo obećanje za jednu dosta mršavu asocijaciju, Zajednicu srpskih opština, a čak ni ona nije sprovedena".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

- Nakon poraza vladine briselske diplomatije, dolazimo u situaciju da se preda jedno - stolica Kosova u UN. I sada je to stavljeno na sto Srbiji kroz sporazum o sveobuhvatnoj normalizaciji Beogada i Prištine - rekao je Jeremić.

On tvrdi da se u Srbiji dešava "srastanje države i organizovanog kriminala", a da je prožimanje počelo na severu Kosova i Metohije, "gde je ukinuta država, koju je zamenilo organizovani kriminal".

- Kriminalci koji su zamenili državu na severu Kosova, počeli su da funkcionišu i u drugim delovima Srbije - smatra Jeremić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (109)

Loading
kosta

01.04.2018 13:01

Sta su Tadic i Jeremic uradili po pitanju KiM za vreme svojih mandata???

Dada

01.04.2018 13:02

Jeremic mnogo pametuje.

Kalimero

01.04.2018 13:05

Jeremić je najveći srpski izdajnik.

Rankov

01.04.2018 13:07

Jeremiću pogledaj malo sebe i svoju odgovornost. Bolje bi ti bilo da se pokriješ ušima i ćutiš.