ŠEŠELJ: Lončar odgovoran za tender za KC Niš

Autor: Tanjug

Vesti

03.04.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj tvrdi da je ministar zdravlja Zlatibor Lončar umešan u nameštanje tendera za nabavku opreme za Klinčki centar u Nišu.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Izneo optužbe: Vojislav Šešelj

Šešelj je rekao da je tender produžavan i da su izmenjene tehničke specifikacije uređaja, da bi se uskladile sa opremom koju ima firma "Sinofarm", a odluku da se produži rok za podnošenje ponuda doneo je, kaže, ministar, iz čega zaključuje da je suodgovoran. 

On je rekao da je 9. aprila 2017. godine Ministarstvo zdravlja potpisalo ugovor sa "Sinofarmom", iako dva zahteva za zaštitu prava nisu rešena. 

- Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki rešavajući po zahtevu firme ''Medikom'' donosi 18. aprila 2017. godine resenje o poništavanju postupka u celini. Poništavanje tendera znači da njega više nema, odnosno ne postoji nabavka i da se ugovor ne može realizovati - rekao je Šešelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading