EKSKLUZIVNO! MILOMIR MARIĆ OTKRIO SVE TAJNE O MIĆUNOVIĆU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

27.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

EKSKLUZIVNO! MILOMIR MARIĆ OTKRIO SVE TAJNE O MIĆUNOVIĆU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Profimedia, Privatna arhiva, dkadic

Srpski telegraf u izdanju za subotu 27. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

SAHRANJENA POZNATA VODITELJKA! Bojana ispraćena uz pesmu Živeo život!

Voditeljka čuvene emisije "Siti" Bojana Janković sahranjena je na Novom groblju u Beogradu uz prisustvo najbližih, koji su je ispratili na večni počinak uz plač i jecaje. Bivši suprug Ognjen Janković došao je u pratnji partnerke Milene Radulović i ćerke, a odmah pri ulazu u kapelu on se sagnuo i poljubio kovčeg, dok je njenoj sestri Ivani pozlilo dok je primala saučešća. Uz Ivanu je sve vreme stajao njen sin, koji ju je pridržavao da ne padne. 

PLAN STRANIH SLUŽBI DA ELIMINIŠU LIDERA SSP I PREUSMERE GLASOVE KA SAVI MANOJLOVIĆU! Priča o bojkotu bila je zamka za Đilasa!

Cela priča o bojkotu, koju je mesecima forsirala opozicija, u stvari, bila je vešto osmišljena klopka za lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

 

EKSKLUZIVNO! MILOMIR MARIĆ OTKRIO SVE TAJNE O MIĆUNOVIĆU!  BRANO ME
SPASAO OD ARKANOVOG SNAJPERA!

Milomir Marić, veliki srpski novinar, publicista i glavni urednik televizije Hepi, jedan je od retkih ljudi iz medija koji je imao priliku da bliže upozna nedavno preminulog kontroverznog crnogorskog biznismena Branislava Brana Mićunovića. Na neki način, urednik i voditelj sada kultnih emisija "Ćirilica" i "Goli život" najavio je u perspektivi da će da objavi ispovest Mićunovića, a u razgovoru za Srpski telegraf i Republiku je zaintrigirao prepričavajući susrete s njim.

 

KRIVIČNA PRIJAVA ZBOG PREVARE! Tužilaštvo istražuje UNDP u Beogradu!

Više javno tužilaštvo u Beogradu bavi se slučajem zloupotreba u kancelariji UNDP u Beogradu, o kojima je naš list pisao pre nekoliko dana. Kako saznaje Srpski telegraf, slulaj je poveren tužiocu Ljiljani Grujičić, nakon što je 31. januara ove godine podneta krivična prijava protiv troje službenika UNPD.


SLOVENAC PLJAČKA I NA TERENU I VAN NJEGA! Sudija ukrao parfem kad se vraćao
s utakmice Partizana!

 

DANAS POKLON: DODATAK SUPER ENIGMA

 

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 27. april 2024.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading