Iza Tačijeve priče o puškama krije se veliko zlo!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.04.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković povodom Tačijeve izjave da Srbija preti puškama, rekao je da je istinitost te izjave kompatibilna potpisivanjem dogovora koji nikada nisu ugledali svetlost dana, što se tiče prištinske strane.

RepublikaFoto: Tanjug
Nikola Selaković

- Srbija nikome ne preti, već brižljivo i pažljivo čuva mir i stabilnost u regionu, a onaj koji priča o pretnjama iz Srbije i odgovoru puškama, nije ni pričao o puškama i pretnjama, već o tome da su se oni pre 20 godina borili za stvaranje Velike Albanije - Selaković

- To je sve vreme bio fokus njihovog delovanja - rekao je Selaković za TV Prva.

Kako je rekao, zanimljivo bi bilo da čujemo šta bi imao da kaže zapadni deo javnosti o tome, da li je to bio razlog sukoba pre skoro 20 godina.

Govoreći o izjavi Hašima Tačija o odgovoru puškama na navodne pretnje iz Srbije, Selaković je rekao da "istinitost takve izjave razume na onaj način kao što su istinito potpisivali i pristajali na određene dogovore pa ih nikada nisu ispunjavali".

Na pitanje da li će predsednik Srbije ići na inauguraciju ruskog predsednika Vladimira Putina, Selaković je izrazio uverenje da će Vučić u tom pogledu doneti najbolju odluku za naš narod i našu zemlju.

- Ne vidim zašto bi se spekulisalo. Naši odnosi, jako, tradicionalno partnerstvo sa Rusijom koje je danas bolje nego što je ikada bilo, jeste nešto što prirodno nameće i takvu vrstu odnosa - rekao je Selaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Vodolija

10.04.2018 10:10

Tači se preračunao nema ništa od njihove velike Albanije.

Leo

10.04.2018 11:36

@Vodolija - Treba biti oprezan, sa njima se nikad ne zna.

Beogradjanin979

10.04.2018 10:11

Taci i jeste jedno veliko zlo od teroriste!

marina

10.04.2018 10:14

Taci je Hitler novog doba!