JANKOVIĆ BI DA PROTERA VULINA I DA SE TAKO DODVORI HRVATIMA

Autor:

Vesti

23.04.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Janković, lider Pokreta slobodnih građana (PSG) javno je rekao da bi bilo bolje kada bi i Srbija "Vulinu otkazala gostoprimstvo" kao i susedna nam Hrvatska.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Saša Janković provocira Srbe i dodvorava se Hrvatima

Naime, Janković je na svom Tviter profilu objavio zabrinjavajući tekst u kojem se zalaže za proterivanje Aleksandra Vulina. 

Kako navodi, njegova ideja je da Srbi prihvate ponašanje Hrvatske, i još gore, usvoje isti način "komunikacije" - tako što će proterati sopstvenog ministra odbrane. 

Da stvar bude još dramatičnija, nakon brutalne izjave o proterivanju ministra odbrane Srbije, Janković je dodao da se zalaže za poštovanje prava Srba, odnosno Hrvata. Deluje malo paradoksalno?

- "Recipročno, a kako - videćemo". I mi Vulinu da otkažemo gostoprimstvo? U intervjuu za zagrebački Globus o slučaju "Vulin" nisam ni 2 reči, to je politička estrada. Našim odnosima treba poštovanje prava Srba/Hrvata, a najbitnije - da svi građani u obe zemlje slobodno i dobro žive - napisao je Saša Janković na svom Tviter profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading