BEOGRAD BIRA NOVO RUKOVODSTVO - Vesić: Opozicija želi incidente, ali im nećemo dozvoliti!

Autor: Tanjug

Vesti

09.05.2018

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić kaže da predstavnici opozicije žele da izazivaju incidente i na taj način opstruišu rad konstitutivne sednice Skupštine grada.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Goran Vesić

- Oni ustvari žele danas da izazivaju incidente, da prave svoj scenario u kojem neće dozvoliti većini da se konstituiše i to nešto što mi očekujemo - rekao je Vesić gostujući na TV Pink.

On je naveo da predstavnici opozicije nemaju šta drugo da ponude građanima osim nastavka onoga što se dešavalo u kampanji. 

- Oni pokušavaju da spreče da mi sprovedemo projekte koji su važni i značajni za Beograd kao što su izgradnja metroa, izgradnja kanalizacije za čitav Beograd, dva nova mosta, dva nova tunela, premeštanje autobuske stanice, početak rada na sanaciji deponije Vinča. Izazivanjem haosa na skupštini oni ustvari pokušavaju da spreče da se ovi projekti realizuju - istakao je Vesić. 

Na pitanje da li je moguće da se danas opstruiše rad Skupštine grada i da se spreči izbor predsednika, Vesić kaže da je sve moguće. 

- Sve je moguće, ali nećemo dozvoliti da oni to urade zato što iza nas stoji većina Beograđana... borićemo se da zaštitimo volju građana, da ovi projekti o kojima sam govorio budu sprovedeni i da ne dozvolimo Draganu Đilasu da na silu menja volju građana - rekao je Vesić. 

On je podsetio da od konstituisanja novog saziva parlamenta teče rok od 30 dana za izbor novog gradonačelnika Beograda, a na pitanje da li sebe vidi kao novog gradonačelnika rekao je: 

- Gradonačelnik će sigurno biti sa liste SNS jer mi smo osvojili većinu. Ko god da bude gradonačelnik sprovodiće politiku o kojoj sam sada govorio, moraće da počne izgradnju metroa i da ga završi u nekom sledećem mandatu, da radi na novim mostovima, završetku kanalizacije, obnovi putne infrastrukture... ko god bude vodio Beograd sprovodiće ovu politiku jer druga politika ne može da se sprovodi. To je politika SNS koja je deo politike Aleksandra Vučića - zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Kosta

09.05.2018 07:38

Ajde sto rade protiv sns ali mi je strasno sto rade protiv svoje drzave zarad licnih ciljeva.

mihajlo

09.05.2018 07:42

Opozicija i drugo više nema šta da pokaže, sve smo već videli!

Una

09.05.2018 07:44

Icidenti su jedino sto i imaju da ponude gradjanima zato na izborima i prolaze tako.

pravnik

09.05.2018 07:53

Stvarno nema potrebe za tim Srbija je na pravom putu, treba misliti na narod.