VUČIĆ SE SASTAO SA KRIHBAUMOM

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.05.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas, nešto posle 13 časova sa predsednikom Odbora Bundestaga za evropske poslove, Ginterom Krihbaumom.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Aleksandar Vučić i Ginter Krihbaum

Oni će se nakon sastanka obratiti medijima.

Krihbaum će razgovarati i sa premijerkom Anom Brnabić, kao i, kako je najavljeno iz Ambasade Nemačke u Beogradu, sa predstavnicima srpskog parlamenta i članovima vlade sa kojima će razgovarati o daljim koracima u procesu evrointegracija Srbije.

On će učestvovati i na međunarodnoj parlamentarnoj konferenciji "Idejom EU do mira i razvoja" na kojoj će izneti svoje stavove o važnosti regionale saradnje u procesu pristupanja Evropskoj uniji, a sastaće se i sa predstavnicima civilnog društva i sa stipendistima nemačke fondacije Konrad Adenauer u Srbiji.

Nemačka izuzetno važna za evropski put Srbije

Gunter Krihbaum prati proces EU integracije Srbije već dugi niz godina. Tim povodom je već nekoliko puta boravio u Srbiji što ukazuje na važnost koju Nemačka pridaje procesu evrointegracija Srbije, kao i na široku podršku koju Nemačka, kao fer i pozdan partner, pruža reformskom procesu u Srbiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Dragana

11.05.2018 12:26

Nemacka je jako bitna drzava u EU , tako da nam je jako bitna saradnja sa njima

robinhude84

11.05.2018 12:40

Jedva cekam rezultate!!

Vodolija

11.05.2018 12:43

Srbija i Nemačka imaju sve bolju saradnju.

KALVARIJA

11.05.2018 15:40

@Vodolija - Potrebna nam je saradnja sa nemackom.