PAJTIĆ POZIVA NA POBUNU U DEMOKRATSKOJ STRANCI: Bivši predsednik DS traži odlaganje izbora

Autor:

Vesti

16.05.2018

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik demokrata Bojan Pajtić pozvao je kolege iz DS na pobunu protiv stranačkih izbora zakazanih za 2. jun! On izričito traži da se glasanje odloži, delegatski sistem promeni, jer omogućava manipulaciju, te da se novo rukovodstvo izabere na neposrednim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Bojan Pajtić

- Kako je moguće da smo se ponovo našli u situaciji da delegati biraju rukovodstvo stranke, a kriterijum za izbor delegata je broj uplaćenih članarina, pa Smederevska Palanka ima, primera radi, 1.800 uplaćenih članarina, a Novi Sad 160 - upitao je Pajtić na Fejsbuku i izrazio bojazan da bi to mogli da budu poslednji izbori u DS.

- Prijatelji dragi, odložite stranačku skupštinu. Organizujte neposredne izbore. Ne dajte da nas ljudi koji nas podržavaju prezru, a oni što bi nas mogli podržati - zauvek otpišu. Nikakva se šteta neće dogoditi ako se farsa odloži - smatra Pajtić i dodaje da je bojkot vojvođanskih odbora izvestan.

 

 

Predsednik izvršnog odbora DS Radoslav Milojičić Kena za Srpski telegraf ponavlja da će o stranačkim stvarima govoriti na organima stranke te da ovakvo istupanje Pajtića nije primereno.

- Njegovi napadi su neosnovani jer je na poslednjim republičkim izborima Smederevska Palanka osvojila 15 odsto glasova - ističe Radojičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
Predrag

16.05.2018 15:54

Pajtic zna da su pred gasenjem.

una

16.05.2018 16:01

DS-ovci,ne pise vam se dobro.

Nena

16.05.2018 16:01

Pa u demokratskoj stranci je pravi cirkus.

Mina

16.05.2018 16:01

Pajtic se pojavljuje samo kad su neki izbori, i vecito je nesto nezadovoljan.