LEČIĆ PRIZNAO DA SE VIDEO SA ĐILASOM: Kad pobedim na izborima u DS, viđaću se i sa drugim liderima opozicije

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

20.05.2018

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Video sam se s Draganom Ðilasom prijateljski i nisam primetio da se on na bilo koji način meša u izbore u Demokratskoj stranci. Kao i mi, i on razmišlja o budućem političkom delovanju. A ja imam nameru da se, kada budem izabran za predsednika DS, viđam sa svim liderima opozicije koji iskreno žele smenu ove vlasti i rade na tome".

RepublikaFoto: Tanjug
Branislav Lečić

Ovako Branislav Leèiæ (na slici), jedan od kandidata za novog predsednika DS, objašnjava, za "Novosti", o čemu je krajem prošle nedelje razgovarao sa Draganom Ðilasom, sa kojim je viðen u jednom kafiæu u Beogradu.

- Saradnja sa svima, i sa Ðilasom, biće ostvarena na partnerski način, za koji se mi u DS zalažemo, a u skladu sa onim što je i on u izjavama obećao - prenosi Lečić.

O tome kako gleda na primedbe drugog bivšeg lidera DS Bojana Pajtića na to što će izbori unutar DS biti delagatski a ne neposredni, Lečić kaže:

- Organizacioni odbor je utvrdio pravila izbora po kojima mi učestvujemo, i sada je nevažno šta ja o tome mislim. Kada budem izabran, svakako ću se truditi da unapredim izborni proces u skladu sa standardima DS i očekivanjima građana - rekao je Lečić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (94)

Loading
ana

20.05.2018 20:21

Drzi se ti Leko glume, pametnije ti je.

kosta

20.05.2018 23:34

@ana - Sa DS se nece usreciti

delije1389

21.05.2018 06:49

@ana - Dali on isad glumi.

jela

20.05.2018 20:22

Ne verujem baš da će članstvo DS blagonaklono da gleda na ovaj susret...