OGLASIO SE MALI povodom kandidature za mesto ministra finansija

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.05.2018

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mali, koji je danas predložen za ministra finansija, kaže da je počastvovan time i da će se, ako poslanici parlamenta prihvate predlog premijerke, svakog dana boriti za dobrobit građana Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Siniša Mali, aktuelni gradonačelnik Beograda

- Počastvovan sam i zahvaljujem se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsednici Vlade Ani Brnabić što su prepoznali moju posvećenost u borbi za bolji život građana. Ovo je za mene veliki izazov i daću sve od sebe da opravdam njihovo poverenje - rekao je Mali u izjavi za medije. 

Ukoliko poslanici većine u Narodnoj skupštini prihvate predlog premijerke, kao ministar ću se svakoga dana boriti za dobrobit građana Srbije, za stabilnost javnih finansija i veća ulaganja u budućnost naše dece i države, poručio je on, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (76)

Loading
Ivan

25.05.2018 14:26

Dokazao je Mali svoje menadzerske i ekonomske sposobnosti kao gradonačelnik,tako da je odličan izbor za ministra finansija.

Una

25.05.2018 14:34

To je mesto on zasluzio da dobije.

kosta

25.05.2018 16:28

@Una - Verujem da ce uspesno voditi sektor finansija

Martina

25.05.2018 14:36

Znamo kako si se borio kao gradonačelnik, tako da ne sumnjamo da ćes se još više boriti kao ministar.