(VIDEO) NASMEJAO CELU SALU! Dva puta je OVO prekinulo Vučićevo obraćanje: KAO DA JE NEKO NAMESTIO DA SE POKAŽE DA GOVORIM ISTINU

Autor:

Vesti

10.06.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas renovirane učeničke sobe, čitaonicu i druge prostorije Internata Vojne gimnazije, a po obilasku odgovarao je na pitanja okupljenih novinara, ali ga je čak dva puta prekinuo zidni sat! I to ne bilo kako...

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vučić nasmejao celu salu

Naime, dok je govorio o protestima zbog cene goriva, začula se poznata tema Betovenove kompozicije "Za Elizu" čiji je metalizirani obrađeni zvuk nasmejao sve prisutne, pa i samog predsednika.

- Ovaj sat ste stručno namestili. A to bi naš narod rekao: "Istina je!" Je l` ima to neko da isključi, samo nemojte da ga polupate - uzvratio je Vučić, pa se konferencija mogla nastaviti.

Međutim, tu nije bio kraj, te se sat začuo nešto kasnije još jednom, a satnica njegovog oglašavanja zbunila je šefa države.

- Opet istina, vidite, svaki put se to čuje. A kako vam to zvoni u 12.08, pa u 12.27? Neko kao da je namestio da se pokaže da je to što govorim istina - kroz smeh je zaključio on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading