I MILENA IVANOVIĆ ODALA POČAST ŽRTVAMA SA KIM

Vesti

10.06.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić rekao je da bi istraga o ubistvu Olivera Ivanovića morala da se vodi na efikasniji i odgovorniji način, kao i da je potrebno da prištinske institucije po tom pitanju sarađuju sa međunarodnim institucijama, ali i institucijama u Srbiji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
PRVI PUT U JAVNOSTI Milena Ivanović

Đurić je to izjavio na obeležavanju Dana kosmetskih žrtava i 19. godišnjici od donošenja Rezolucije 1244 SB UN, gde se prvi put od ubistva lidera Građanske inicijative SDP na nekom javnom događaju pojavila i njegova udovica Milena Ivanović. Ona je pružila podršku svima koji su, poput nje, na KiM izgubili bliske osobe, ali nije želela da daje izjave za medije.

ĐURIĆ: Dan kada je okončana NATO agresija označio je početak terora i progona srpskog naroda

Đurić je istakao i da je 10. jun 1999. jedan od najtragičnijih dana srpske istorije.

- Tada nije samo okončana zločinačka agresija NATO pakta na našu zemlju, već je to dan koji je označio početak terora, progona, ubijanja i sistematskog istrebljivanja srpskog naroda sa njihovih viševekovnih ognjišta na KiM - rekao je direktor Kancelarije za KiM. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading