(FOTO) Saša Vlaisavljević potpisao protokol o saradnji sa aerodromom "Rosulje"

Autor: Republika

Vesti

11.06.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Saša Vlaisavljević i v.d. direktora JP "Aerodrom Rosulje“, Dragana Pavlović potpisali su danas u Kruševcu Protokol o saradnji.

RepublikaFoto: Promo foto
Potpisan protokol o saradnji

Cilj protokola je unapređenje saradnje između dva aerodroma, kojim je Aerodrom Nikola Tesla potvrdio opredeljenost da pruži Aerodromu Rosulje potrebnu podršku i da aktivno učestvuje u obezbeđivanju propisanih uslova za njegovo osposobljavanje za vazdušni saobraćaj.

V. d. generalnog direktora Saša Vlaisavljević ovim povodom izjavio je:

- Izvanredni poslovni rezultati, kao i poslovna filozofija da uspeh nesebično delimo, izuzetna su nam preporuka za saradnju sa svima koji, kao i mi, smatraju da samo saradnjom možemo ostvariti bolju budućnost. Regionalna saradnja i razvoj aerodroma u okruženju u zajedničkom su interesu, jer samo regionalna povezanost omogućiće da uspešno odgovorimo na sve eventualne izazove.

Protokol predviđa i formiranje zajedničkog stručnog tima, koji će se baviti stručnim aspektima saradnje, poput izrade analiza i savetovanja, tehničkih rešenja i projekata i slično. Takođe, stručni tim će učestvovati u izradi predloga Studije razvoja aerodoma Rosulje koja će obuhvatiti predlog i način implementacije optimalnog modela održivog razvoja Aerodroma Rosulje.

RepublikaFoto: Promo foto

Drago mi je što smo danas u Kruševcu i što imamo priliku da pomognemo Aerodromu Rosulje, koji se nalazi na oko 5,5km od centra grada. Lokacija buduće piste nalazi se na 60m većoj visini od samog grada i tokom godine ima samo 4-5 dana pod maglom, sa ružom vetrova od 97 odsto.

Aerodrom Nikola Tesla svake godine pomera granice, a ove godine očekujemo najuspešniju sezonu u istoriji. Početkom juna opslužili smo dva miliona putnika, osam dana ranije nego prošle godine, a u prvih pet meseci ove godine 7 odsto više putnika nego u istom periodu prošle godine.

I u ovoj godini beležimo nastavak trenda povećanja broja putnika, a stalno unapređenje ponude letova i najava uspostavljanja novih linija, najbolji su dokaz da su Beograd i Srbija atraktivna destinacija, a Aerodrom Nikola Tesla siguran i pouzdan partner.“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading