POD RUKU SA TAČIJEM U RUŠENJU SRBIJE: Jeremić našao novog sponzora - lova kaplje iz Prištine!

Autor:

Vesti

14.06.2018

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donacije iz Hongkonga su presušile nakon što su se Jeremićevi poslovni prijatelji našli na udaru FBI i kineskih vlasti, ali Vuk izgleda nije dugo lutao u pronalaženju novog sponzora!

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Evo ko finansira nerede u Srbiji

Kako "Alo!" saznaje, to bi mogao biti niko drugi do Hašim Tači. Naime, iza blokiranja saobraćajnica širom Srbije, navodno zbog akciza za gorivo, stoji daleko opasniji plan nego što se u prvom trenutku mislilo. Cela akcija prethodnih dana je u stvari predstavljala generalnu probu za ono što bi trebalo da usledi u narednom periodu, upad specijalnih snaga ROSU na sever Kosmeta, dok bi istovremeno Vuk Jeremić i njegovi saborci trebalo da izazovu haos na ulicama Beograda i Srbije i putem nasilnih demonstracija uz pomoć "patriotskih delova aktivnih i bivših pripadnika Vojske i policije" sruše legitimno izabranu vlast. 

Ovo je indirektno potvrdio i sam Vuk Jeremić, koji je izjavio:

- Vučić planira da u narednih nekoliko meseci izazove nerede na severu Kosova i Metohije kako bi sporazum sa Prištinom koji podrazumeva članstvo Kosova u UN bio doživljen kao olakšanje - naveo je Jeremić.

Kako za "Alo!" navodi Milenko Jovanov, potpredsednik SNS-a, bilo bi više nego dobro da se ispitaju "pipci Vuka Jeremića i njegovi kontakti koje ima u Prištini".

- Umesto Jeremićevih laži, svako može da vidi istinu da upravo on, zajedno sa svojim partnerima Đilasom, Jankovićem, Obradovićem i ostalima, organizuje haos i nemire širom Srbije. Njihovi batinaši napali su građanina na ulici, napali su policajca, maltretirali su majku sa detetom, patrijarha...

Pa šta je to nego haos?! Tako da Jeremić po sistemu "drž’te lopova" pokušava da za ono što sam radi optuži Vučića. To i inače radi i zato bi bilo dobro da se ispitaju njegovi pipci i kontakti na Kosovu i Metohiji, jer se ovo što je izjavio može tumačiti kao najava onoga što sam sprema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (57)

Loading
tara

14.06.2018 06:51

Od njega nista drugo nisam ni ocekivala. Klasicna sponzorusa. Covek sa obrazom kao djon. Uzasavam se pri samoj pomisli na njega. Krimos

marko

14.06.2018 06:57

@tara - ako ti je lakse, imamo isto misljenje, on se toliko puta prodao, da je to vec strasno...

GajbexG

14.06.2018 06:54

Mene Jeremicevi izjave i ne cude, pa za vreme njegove vladavine Kosovo i Metohija je nasilno oteto.On radi sta mu njegovi nalogodavci iz Pristine narede...

dejana

14.06.2018 06:55

Lošoj ptici i perije smeta .