Prelepa voditeljka Rada Radenović se učlanila u vladajuću stranku: SNS DOBIO POJAČANJE!

Autor: Republika

Vesti

20.06.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radmila Rada Radenović, poznata voditeljka i novinarka, učlanila se u Srpsku naprednu stranku, a sada je otkrila koji su bili motivi za tu odluku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rada Radenović

Ona je za Alo kazala da godinama podržava politiku koju vodi rukovodstvo te partije i istakla da kod Aleksandra Vučića, lidera SNS-a i predsednika Republike Srbije, ceni odlučnost i nepokolebljivost.

- U Srpskoj naprednoj stranci su i moji mnogobrojni prijatelji i ja godinama podržavam politiku koju vodi rukovodstvo te partije. Podržavajući politiku koju vode, podržavala sam i njih direktno - kazala je ona na početku razgovora i dodala da se u SNS učlanila jer veruje u politiku napretka.

- Nepunih pola godina sam član stranke, pristupnica s moje strane je samo jasan znak kojoj Srbiji pripadam. Moja pristupnica je moje javno opredeljenje i mislim da u ovom trenutku ne postoji druga opcija - kazala je Radenovićeva, koja iza sebe ima izuzetno uspešnu karijeru u medijima.

Foto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Voditeljka nam je kazala da Aleksandra Vučića poznaje godinama i otkrila koje osobine ceni kod prvog čoveka Srpske napredne stranke.

- Kod Vučića sam oduvek cenila nepokolebljivost i odlučnost, to su po meni dve osobine koje bi trebao da poseduje svaki lider - navela je ona i dodala da se u tabor naprednjaka nije učlanila zbog fotelja i funkcija.

- Fotelja se zaslužuje, ona nikom ne pripada. Mislim da fotelja nije samo udobnost, već i odgovornost, a to ljudi često umeju da zanemare. Fotelje i funkcije sa sobom nose i određene odgovornosti i obaveze - kazala je Radenovićeva.

Upitana da li joj je neko od prijatelja zamerio što je ušla u Srpsku naprednu stranku, ona nam je kazala da nije.

- Niko nema pravo da mi to zameri, niti bih ja to dozvolila. To je apsolutno moj izbor. Prema mom mišljenju, svako treba i u tom smislu da se opredeli kao svestan građanin. Kao što imam sportski klub za koji navijam, tako imam i političku stranku koju podržavam - poručila je Radenovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (64)

Loading
Miki

20.06.2018 09:19

Rada je poput mnogih prepoznala energiju.

Miki

20.06.2018 09:53

@Miki - Tako je. Nas narod prepoznaje prave ljude za Srbiju.

samanta

20.06.2018 10:23

@Miki - Jako mi je drago zbog rade, nasla se sad u pravom drustvu.

Maja

20.06.2018 09:21

Rada deli isto misljenje sa vecinom gradjana Srbije.