Vuk Jeremić dobio loše vesti za rođendan: Nastavlja se istraga protiv njegovih saradnika!

Autor: Republika

Vesti

03.07.2018

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslodavcu Vuka Jeremića, tajkunu Patriku Hou, koji je u SAD uhapšen zbog pranja novca i milionske korupcije, po 4. put je odbijen zahtev da se brani sa slobode. Ovo je najveći problem za Vuka Jeremića, kojem je inače rođendan i koji će ga proslaviti u panici nakon ovih vesti.

Foto: Tanjug
Vuk Jeremić

Naime, Vuk Jeremić sve vreme drhti da će Ho propevati nešto o raznim poslovima u zamenu za slobodu, tačnije da će reći sve o parama koje je uplaćivao bivšem predsedniku Skupštine UN, što bi bio sjajan ulov za američko tužilaštvo.

Inače, Amerikanci su odbili Patrikov zahtev da se brani sa slobode jer, kako se navodi, njegova krivica je još veća od one koja je do sada bila poznata javnosti. 

Takođe, ako bi ga pustili, postoji ogroman rizik da odleti iz SAD. Patrik Ho je ličnost na visokom položaju i sumnja se da ga Hong Kong nikada ne bih izručio Americi. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Gaga

03.07.2018 08:16

Odlicna vest,da se raskrinka vec jednom.

Neda

03.07.2018 08:18

S obzirom na vrtsu kriminalnog posla i treba da bude u panici.

Vera

03.07.2018 08:23

Gde god su prljavi poslovi tu je i Jeremic.

Nina

03.07.2018 08:24

Vuk Jeremic treba da odgovara za sve svoje postupke...