SELAKOVIĆ: KOGA JOŠ IZ REGIONA TAKO PRIMA MAKRON?

Autor: Tanjug

Vesti

17.07.2018

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je da ni jedan državnik iz regiona nije imao čast da razgovara sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom kao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Nikola Selaković

Selaković je, govoreći o današnjoj poseti Parizu, rekao za televiziju Prva da je predsedniku Srbije Makron ukazao poštovanje i čast. 

- Ko to ne razume o čemu govorim, neka mi kaže ko je iz regiona imao priliku da ga tako primi Makron - rekao je Selaković i dodao da će, odmah nakon razgovora i radnog ručka Makron, zajedno sa Vučićem, održati konferenciju za štampu. 

Prema njegovim rečima, ova poseta je važna jer uloga Makrona i Francuske u svetu raste, a Makron je jedan od prvih lidera.

- Zato je ovaj sastanak za našu državu veoma važan - zaključio je Selaković.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je sinoć u Pariz, a danas će razgovarati sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, koji će u Jeliselskoj palati prirediti i radni ručak za gosta iz Srbije.

Kako je najavljeno iz Predsedništva Srbije Vučić i Makron razgovaraće o niz važnih pitanja, od kojih je jedno i dijalog Beograda i Prištine, na koji Vučić odlazi odmah nakon Pariza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
ivan

17.07.2018 07:32

Naš predsednik Vučić je veoma cenjen,što pokazuje i poseta Francuskoj.

sale

17.07.2018 07:35

Predsednik Vučić je cenjen u svetu, zbog svog zalaganja za mir i stabilnost u regionu.

jana

17.07.2018 07:40

To je cast i potvrda prijateljstva.

luiza_h

17.07.2018 07:51

Predsednik Francuske sigurno uvidja koliko se Vucic zalaze za svoju drzavu i za mir i stabilnost u regionu...